Connect with us

Revistateo.ro

O fetita de 8 ani a decis sa adreseze o scrisoare catre bautura care i-a distrus tatal. Barbatul era alcoolic si se schimbase complet.

Inedit

Scrisoarea unei fetite de 8 ani pentru „bautura” care i-a distrus tatal

Un proverb spune „Copiii si prostii spun adevarul.” Insa adevarul care vine din gura aceastei fetite nu este ceva ce un prost ar spune. In schimb, cuvintele ei un profunt impact emotional. Disperata de transformarea tatalui sau, care cazuse in patima alcoolului, micuta a decis sa-i adreseze o scrisoare ”bauturii” pe care o consuma barbatul atat de des.

Scrisoarea emotionanta a unei fetite pentru „bautura”, care i-a distrus tatal

„Draga Jack,

Nu-i spune lui tata ca ti-am scris aceasta scrisoare. El se poate supara pe mine. Mama a spus ca nu trebuie sa uram pe nimeni. Dar eu nu te pot ajuta sa nu te urasc. Eu vreau doar sa-ti cer un favor: Pleaca din viata noastra!

Tata si-a pierdut job-ul din cauza ta. El a trebuit sa vanda casa pentru a plati facturile. Fara job nu exista bani pentru mancare pentru mine si mama. Nu pot spune ca ea nu mi-a dat sa mananc, de cele mai multe ori am mancat. Cand ma plimbam cu bicicleta il voiam pe tata. Dar el era cu tine. Tu nu l-ai lasat sa vina la serbarea mea sau la prezentarea tatalui. Am fost foarte suparata pentru asta.

Dupa ce tata te-a intalnit… el nu a mai venit acasa pana la miezul noptii. Ce naiba faci? El a inceput sa o raneasca pe mama. La inceput cu cuvinte. Apoi el si-a folosit cureaua. Am fost nevoite sa ne ascunde la vecini cand se mai intampla, altfel ne-ar fi afectat. Pe masura ce am crescut, el a inceput sa ma vada ca un sac de box, daca nu existau jucarii pe care sa le rupa. Nu stiu ce ii spui tu, dar el s-a schimbat foarte mult. Eu doar vreau ca tu sa stii ca mama il vrea pe vechiul tati inapoi, pe omul cu care s-a casatorit. Te rog, stai departe de el si lasa-ne sa fim din nou fericiti! Sper sa ma intelegi.

Laura”

Destin crunt din cauza alcoolului

Aceasta scrisoare a fost adresata de fetita catre o cunoscuta firma de Whiskey. Cuvintele ei au fost scrise cu putin timp inainte sa moara din cauza abuzului fizic din partea tatalui ei.

Nu trebuie sa mai existe niciun mister cu privire la cine este „Jack” din poveste. Aceste cuvinte contin un mesaj important, unul care trebuie sa fie auzit si amintit. Atat copiii cat si adultii pot fi victime ale abuzurilor violente.

Alcoolul ii poate face pe oameni atat de incredibil de agresiv și imprevizibili. Cuvintele acestei fete in varsta de opt ani nu ar trebui ignorate, oricat de greu este sa le citesti.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top