Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

SCRISOARE DISPERATA: Ne-am despartit de la un LIKE pe Facebook. Oare am gresit?

Povestea Marianei poate fi povestea oricui. Laurentiu i-a dat papucii dupa ce aceasta a dat like unei fotografii a fostului ei iubit. Citeste mai jos povestea, spusa chiar de protagonista.

„Draga redactie,
Numele meu este Mariana. Nu sunt vreo pustoaica de 15 ani dar disperarea mea e la fel de mare. Va cer ajutorul dumneavoastra si cititorilor site-ului intr-o problema care ma macina de o saptamana. Am 25 de ani si peste doar o luna, in septembrie, urma sa ma casatoresc cu barbatul vietii mele, Laurentiu.

Zilele trecute, am vazut o poza pe Facebook a fostului meu iubit, Gabi, care este in vacanta in Dubai. Mi-au placut foarte mult peisajul cu palmieri si blocuri turn si am dat like la poza doar pentru ca era locul foarte frumos. Iubitul meu Laurentiu a vazut asta si m-a intrebat daca eu vorbesc in continuare cu Gabi si daca ma tenteaza sa merg in Dubai. Eu i-am spus ca nu, doar am vazut poza si i-am dat like, atata tot.

CITESTE SI: Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

Laurentiu nu m-a crezut si a inceput sa imi spuna ca daca vreau o viata de lux alaturi de altcineva, mai bine sa ne despartim. Am uitat sa spun ca Laurentiu are o situatie financiara destul de proasta, dar pentru mine nu conteaza asta. Eu il iubesc din toata inima si il vreau inapoi. Mi-am cumparat deja si rochia de mireasa si familiile noastre sunt pregatite pentru nunta. Nimeni nu stie inca de despartirea noastra pentru ca Laur sta acum la niste prieteni undeva langa Bucuresti, iar eu il astept sa vina inapoi in garsoniera noastra.

CITESTE SI: SCRISOARE EMOTIONANTA: 13 lucruri pe care le-am invatat de la mama mea, care a murit de leucemie

Credeti ca am gresit cu ceva? Cum pot indrepta aceasta problema? Sunt foarte mahnita pentru ca Facebook mi-a distrus relatia. De ce nu ma crede cand ii zic ca am dat like pentru un cu totul alt motiv decat isi imagineaza el? Va rog, spuneti-mi ce sa fac. Sunt foarte disperata, il vreau inapoi! Nu se poate ca relatia noastra sa dispara de la un simplu like!”

Sursa foto: hdwallpapersimages.com

1 Comment

1 Comment

  1. Gyongyi

    2015-08-20T21:59:00+03:00 at 2015-08-20T21:59:00+03:00

    in nici un caz Facebook-ul nu ti-a distrus relatia. Parerea mea: daca s-a despartit de tine din atit, nu numai situatia financiara e proasta si gindeste-te ce va fi mai tirziu, si poate mai tirziu va fi prea tirziu pt tine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top