Connect with us

Revistateo.ro

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit înainte de nuntă

Staruri

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au despărțit înainte de nuntă

După o relație de câțiva ani, când toată lumea aștepta cu nerăbdare nunta, Miley Cyrus și iubitul său, Liam Hemsworth, au pus punct poveștii lor de dragoste.

Separarea e cu atât mai neașteptată pentru toată lumea, cu cât cei doi se pregăteau de o nuntă fastuoasă.

Miley și Liam s-au cunoscut pe când jucat împreună în filmul „Ultimul cântec”, unde au fost protagoniști. Cei doi au început să iasă împreună, iar după aproape 9 ani ani de relație, toată lumea aștepta ca cei doi să se căsătorească.

Citește și: Angelina Jolie și Brad Pitt, oficial divorțați!

Conform Daily Mail, se pare că motivul principal al despărțirii a constat în faptul că solista nu era pregătită să devină mamă. Liam Hemsworth, care are un exemplu în familie de tată devotat, în persoana fratelui său, Chris Hemsworth, care a jucat rolul lui Thor, și-a dorit să devină tată cât mai repede. Însă Miley și-ar mai dori să copilărească, deoarece crede că este prea devreme să devină mamă la vârsta de 25 de ani.

Citește și: John Cena și Nikki Bella s-au despărțit
Apropiații celor doi au dezvăluit că aceștia s-au certat de multe ori pe tema apariției copiilor în viața lor și, într-un final, au decis să anuleze planurile de căsătorie.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, iar în 2012 s-au logodit

El își dorea copii și nu mai voia să amâne momentul pentru a-și forma o familie, însă Miley încă nu își dorește acest lucru. Liam este foarte rănit”, au precizat surse din apropierea celor doi amorezi.

Miley a fost atât de afectată de ruperea logodnei, încât a decis să șteargă toate pozele de pe contul de Instagram.

Nu este pentru prima dată când aceștia se despart. În urmă cu câțiva ani, Miley și Liam au pus punct relației, din cauza faptului că artista a mers la o petrecere și nu a purtat inelul de logodnă. După acest moment, Miley și-a șocat fanii când a apărut în haine extrem de provocatoare și a făcut gesturi controversate în public.

Foto: Hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top