Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scrisoare către prietenele mele care au devenit mame înaintea mea

Scrisoare către prietenele mele care au devenit mame înaintea mea:

„Tuturor prietenelor mele,
Vreau să încep această scrisoare prin a vă cere scuze deoarece abia acum, când sunt și eu mamă, înțeleg prin ce ați trecut și felul în care ați reacționat când v-am judecat poate prea aspru.

Îmi cer iertare pentru toate acele dăți când vă spuneam că nu aveți bun simț pentru că nu v-ați prezentat la zilele de naștere ale prietenilor comuni, cei cu care am copilărit împreună. Abia acum înțeleg ce înseamnă acel „Sunt obosită”.

CITEȘTE ȘI: SCRISOAREA UNEI NEVESTE CĂTRE SOȚUL EI – DE CE TE-AM ÎNȘELAT
Vă cer iertare pentru fiecare dată când vă sunam să mă plâng de problemele mele, care nu însemnau nimic, în fond. Voi, de cealaltă parte, chiar aveați motive de îngrijorare. Îmi cer scuze și pentru că v-am făcut cadou o carte neinspirată, „Cum să fii mamă”, pentru că, în realitatea faptică, nu e timp să parcurgi o astfel de carte.

Vreau să vă și mulțumesc. Vreau să vă mulțumesc pentru că mi-ați dat explicații la problemele mele inutile, la dramele mele, de fiecare dată atunci când cerșeam atenție. Persoana care avea nevoie de toată atenția din lume trebuia schimbată de scutece în fiecare zi, trebuia supravegheată să nu cadă din pat sau să nu ia cuțitul ori furculița în mână să se rănească. Acum știu ce înseamnă asta.

Vreau să vă mulțumesc în același timp pentru că v-ați făcut timp să-mi ascultați problemele fără relevanță atunci când v-am sunat și cu cealaltă mână învârteați în oală mâncarea specială pentru bebe. Vă mulțumesc și vreau să vă dau dreptate: să fii mamă este minunat, dar și extrem de obositor!

Cu drag, Georgiana!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top