Connect with us

Revistateo.ro

VIRAL! Mesajul impresionant al unui viitor tată despre iubita însărcinată: „Este incredibil...”

Relatii

VIRAL! Mesajul impresionant al unui viitor tată despre iubita însărcinată: „Este incredibil…”

Josh Streeter, din Florida, SUA, a emoționat întreg mapamondul. Bărbatul a scris o scrisoare pentru femeia iubită. Adriana Ward, iubita lui, a aflat că este însărcinată, iar vestea a fost o mare bucurie pentru amândoi.

Josh a scris pe pagina sa de socializare o scrisoare pentru toți bărbații care se pregătesc să devină tătici. Acesta le-a mărturisit tot ce a învățat el până acum, dar și cum bărbații ar trebui să își trateze partenera de viață.

Cuvintele lui i-au emoționat pe cititori, iar scrisoarea acestuia s-a viralizat în mediul online, fiind share-uit de zeci de mii de ori.

Citește și: O mamă din Arad își strigă disperarea pe Facebook. Povestea care s-a viralizat în ultimele ore

Iată mesajul bărbatului:

„Sarcina iubitei mele este cea mai tare experienţă pentru mine. Am învăţat multe lucruri pe care credeam ca le ştiu deja. Îţi dă frustrare, nervi, dar te face să iubeşti din ce în ce mai mult, să îţi pese mai mult decât oricând, îţi dă răbdare şi te învaţă ce e acela respect. Acum văd sarcina cu alţi ochi.

Este multa “muncă”, dar este şi un moment foarte emoţionant. Fiecare secundă din această perioadă contează. Sarcina a preluat controlul asupra corpului logodnicei mele. E stresată, are dureri, merge des la baie, are greţuri toată ziua. Le doare, obosesc, devin emotive şi nu ştiu să îţi spună de ce. Dar aici intervii tu. Fă-o să înţeleagă că nu este nicio problemă dacă plange, dacă se supără, dacă se enervează sau începe să râdă în hohote ca din senin. Fă-o să se simtă o regină. Pentru ca în burtica ei se dezvoltă o viaţă, iar pentru mine asta este incredibil.

Dă-i motive să zâmbească în fiecare zi. Începe să se vadă altfel atunci când se priveşte în oglindă, hormonii ei o iau razna, se îngraşă. Atunci va avea impresia că îşi pierde din frumuseţe. Adevărul este ca în perioada asta e mai frumoasă ca niciodată.

Ca un viitor tată şi un logodnic căruia chiar îi pasă, pot să spun cu mâna pe inima că asta e cea mai bună şcoală. Fii acolo când are nevoie. Fii tatăl copilului ei de care are nevoie. Iubeşte-o şi reaminteşte-i cât de frumoasă este. Este cea mai frumoasă experienţă prin care am trecut. Am învăţat multe despre mine. Am învăţat prin ce trec femeile. Vă respect enorm.

Acum văd sarcina cu alţi ochi de când am ajuns să fiu şi eu implicat în asta. Asta este cea mai bună şcoală pe care o poate face un bărbat”, a scris tânărul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Relatii

To Top