Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoare catre Fecioara

Stiri

Scrisoare catre Fecioara

Planeta Mercur a luat o foaie si un stilou si s-a pus pe scris. A trimis o scrisoare catre Fecioara, zodie pe care o guverneaza.

Planeta Mercur este cunoscuta in astrologie drept planeta intelepciunii si guverneaza doua semne diametral opuse din zodiac: Gemeni (zodie de aer duala) si Fecioara (zodie feminina de pamant). Fecioara este foarte critica si se subordoneaza mereu, avand placerea aproape sadica de a fi mereu in slujba altcuiva.

Scrisoare catre Fecioara: „Poti si singura, desprinde-te!”

„Draga mea Fecioara,

Lacrimile tale nevazute se vor transforma in perle, iar limba ta ascutita in ciulini. Ce contradictie, nu-i asa? Uite ca poti da nastere unor lucruri nefolositoare, dar si unor bijuterii care vin din sensibilitatea ta. Desprinde-te! Poti si singura! Nu iti pune singura cioburi de sticla pe potecile pe care le batatoresti desculta. Ai suficienta inteligenta (de la mine) incat sa nu depinzi de absolut nimeni in viata. Nici macar emotional.

Vezi mai jos toate scrisorile:
>> Scrisoare catre Berbec
>> Scrisoare catre Taur
>> Scrisoare catre Gemeni
>> Scrisoare catre Rac
>> Scrisoare catre Leu
>> Scrisoare catre Fecioara
>> Scrisoare catre Balanta
>> Scrisoare catre Scorpion
>> Scrisoare catre Sagetator
>> Scrisoare catre Capricorn
>> Scrisoare catre Varsator
>> Scrisoare catre Pesti

Te rog foarte mult sa iti schimbi parerea despre tine si sa nu te mai consideri vinovata pentru ca nu iti ies lucrurile perfect sau, cel putin, asa cum vor cei din jurul tau, oameni la care, e drept, tii cu adevarat. Autocritica este buna atata vreme cat nu produce rani insangerate.

Nu iti tortura sufletul pentru ca nu reusesti sa fii cea mai buna persoana din lume intotdeauna. Inocenta ta ma copleseste deoarece eu, Mercur, nu am nicio treaba cu sensibilitatile, cu melodramele si se presupune ca ti-am oferit suficienta ratiune incat sa invinga emotia. Se pare ca m-am inselat si trebuie sa lucram la asta. Trebuie sa incepi sa te gandesti la tine. Mai mult. Mai frumos. Mai mereu.

Cea mai buna terapie pentru tine in clipa de fata (si de acum inainte) este sa iti spui mereu ca esti o persoana minunata si ca poti. Nu pot interveni mai mult decat am facut. Te-am ajutat destul. Eu doar te asigur ca nu ai de ce sa iti faci griji in viata.

Cu drag, parintele tau astro-spiritual, Mercur”

1 Comment

1 Comment

  1. Mihaela

    2016-04-10T08:54:52+03:00 at 2016-04-10T08:54:52+03:00

    Asa sint de fel imi place sa ajut pe cei de linga mine dar eu nu sint ajutata cind am nevoie. Te iert dar nu te uit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top