Connect with us

Revistateo.ro

Ziua Nationala a Femeilor #PeToc

Stil de viata

Sarbatoreste Ziua Nationala a Femeilor #PeToc cu FashionUp

Tu ce relatie ai cu tocurile? Esti de acord ca orice femeie devine mai eleganta si mai frumoasa atunci cand poarta tocuri? Celebreaza Ziua Nationala a Femeilor #PeToc!

Pentru ca vrea sa celebreze feminitatea, magazinul online FashionUp s-a gandit ca ziua de 14 septembrie sa fie a femeilor si a pantofilor cu toc. Asa a aparut Ziua Nationala a Femeilor #PeToc.

Dar sa vedem cum au aparut pantofii cu toc! Pantofii cu toc au fost inventati de barbati, in secolul XVI, cand s-au atasat suporturi pantofilor normali pentru a-i ajuta pe oameni sa calareasca mai bine. De atunci si pana acum, unele modele de pantofi cu toc arata de parca ar fi numai buni de pusi intr-un muzeu.

Pentru ca sunt cu adevarat o inventie minunata, cei de la FashionUp sarbatoresc deja, de la 1 septembrie, inventarea acestora. Au inceput cu concursuri zilnice pe pagina de Facebook, unde au dat cate o pereche de pantofi unor doamne norocoase. Au lansat apoi si un concurs (2-13 septembrie) pentru bloggeri, unde se pot castiga 12 perechi de pantofi, iar pe 14 ies pe strada ca sa premieze femeile pe tocuri cu vouchere de cumparaturi.

Si asta nu e tot! Daca tot e sarbatoare, pe fashionup.ro vor fi reduceri la toate perechile de incaltaminte cu toc. Daca planifici sa iti iei o pereche noua de pantofi, sandale sau botine cu toc, trebuie sa stii ca 14 septembrie e cea mai buna zi pentru asta!

Despre toate acestea, dar si despre multe alte subiecte de interes pentru pasionatele de fashion, cititi pe blog.fashionup.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top