Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Sanda si Florin Ionescu au schimbat pana acum 10 bone

Sanda si Florin IonescuSanda si Florin Ionescu sunt niste oameni ocupati, au un copil si-si doresc tot ce este mai bun pentru el. Asa a venit ideea de a-si cauta o bona, pentru a sta cu fiul lor atunci cand ei nu sunt acasa.

Pana acum familia Ionescu a schimbat 10 bone, motivele pricipale pentru care au renuntat la serviciile unei bone au fost incompatibilitatea cerintelor lor cu bona.

Sanda Ionescu ne-a povestit ca una dintre bone facea dus la ei acasa si lasa copilul de izbeliste, iar ea nu poate concepe un astfel de lucru. O alta bona, la o petrecere de revelion a golit minibarul din camera de hotel fara sa anunte familia Ionescu in prealabil, pentru a face plata la receptie.
Sanda spune ca este foarte pretentioasa in alegerea unei bone si ca foarte multe dintre ele nu au nicio pregatire, nu au abosolvit „Scoala de bone„.

Sanda si Florin Ionescu au schimbat pana acum 10 bone
Sanda spune ca inca un lucru care o deranjeaza la bone este ca dupa ce ca ai grija de buna-starea ei, platindu-i mai mult decat merita, bona nu face altceva decat sa te barfeasca cu menajera sau cu vecinii. Nu ii este jena sa dea afara o bona, Sanda pur si simplu le spune ca „Te voi suna cand sa vii”.

De fiul lor are acum grija o fosta bona care a revenit in familia Ionescu dupa ce plecase, spune ca s-a atasat de copil si nu poata sta fara el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top