Connect with us

Revistateo.ro

S-a spart prietenia dintre Demi Lovato, Selena Gomez și Miley Cyrus!

Stiri

S-a spart prietenia dintre Demi Lovato, Selena Gomez și Miley Cyrus!

Au fost mai demult foarte apropiate însă carierele și stilurile de viață diferite, cercurile de prieteni plus alte schimbări care vin odată cu viața, le-au despărțit. Vorbim aici despre faptul că Demi Lovato nu mai este prietenă cu Selena Gomez și Miley Cyrus.

Cele trei erau unghie și carne când lucrau la canalul Disney. Demi Lovato s-a remarcat în cadrul producției Camp Show, realizată pentru tineri. O fană a întrebat-o pe Demi Lovato dacă mai este prietenă cu Miley Cyrus, la care aceasta a dat un răspuns șocant: „Bun, să zicem că suntem niște cunoștințe”. Apoi Demi continuă: „Așa e viața și oamenii se schimbă. Nu mai avem nimic în comun, dar îi doresc toate cele bune”.

CITEȘTE ȘI: SELENA GOMEZ ȘI-A SURPRINS FANII LA AMA 2014

Demi Lovato, autoarea single-ului Heart Attack precizează că nu are nimic împotriva lui Miley: „Miley a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele și sunt foarte fericită pentru ea”, referindu-se la succesul profesional pe care l-a atins fosta Hannah Montana. „Ea face ceea ce își dorește și acesta e momentul în care trebuie să se ocupe de cariera și imaginea ei. Îmi place s-o văd fericită pentru că în realitate încă o iubesc mult. Cel mai important ar fi să nu îi pese ce crede lumea pentru că nu ar trebui”.

Demi Lovato a vorbit și despre Selena Gomez, în emisiunea Watch What Happens. Aceasta a spus aceleași lucruri ca și în cazul lui Miley Cyrus: oamenii cresc și iau drumuri diferite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top