Connect with us

Revistateo.ro

O dramă de neconceput în familia unui bărbat. Acesta s-a sinucis crezând că are cancer. Ce au descoperit medicii legiști.

Inedit

S-a sinucis pentru că el credea că suferă de cancer. Ce au descoperit medicii la autopsie este cumplit

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a decis să-și ia viața după ce a crezut în mod eronat că suferea de cancer la prostată. Paul Cuniff suferea de depresie și într-o zi a dispărut de acasă. El și-a anunțat familia că a luat această decizie, pentru că nu suportă gândul că suferă de o boală atât de gravă.

Bărbatul a descoperit urme de sânge în urină și i-a spus mamei sale că el este convins că are cancer la prostată. Însă în loc să meargă la medic, el a decis să-și curme suferința.

Trupul său a fost descoperit în apropiere de orașul său de fiul său în vârstă de 24 de ani, chiar la o zi după ce dispăruse de acasă.

În urma sa au rămas o soție și trei copii îndurerați.

CITEȘTE ȘI: Suferea de depresie și a decis să scrie o scrisoare. Soțul ei a rămas șocat când a citit-o

„Este de neînțeles și în același timp dureros pentru toată lumea.”, a declarat soția sa.

În urma necropsiei, medicii au stabilit că bărbatul nu avea nici urmă de cancer. De fapt, el a decurs la acest gest din cauza depresiei.

Articol pe aceeași temă: S-a sinucis la 18 ani, în fața familiei. Părinții au intrat apoi pe Facebook și s-au șocat

O dramă de neconceput a avut loc în Texas. O fată de 18 ani, pe nume Brandy Vela, s-a sinucis chiar în fața familiei împușcându-se în cap.

Bullyingul face tot mai multe victime

Tânăra era elevă eminentă. Studia la Texas City High School, însă exact liceul la care se remarca numai cu note bune era locul ei de coșmar. Colegii o batjocorau des din cauza faptului ca era supraponderală, iar tânăra nu a mai suportat suferința.

„Colegii își făceau încontinuu conturi cu numele ei și postau o mulțime de mesaje care o denigrau, apoi îi trimiteau și ei postările. Zilnic făceau așa”, au aflat jurnaliștii de la The Mirror.

Familia a văzut la scurt timp acele conturi false de pe rețeaua de socializare și a rămas șocată. Nu le-a trecut prin cap ce traume emoționale a avut fata lor.

Acest caz trage un semnal de alarmă asupra unui fenomen despre care se vorbește tot mai des: bullyingul.

Zi de zi, tinerii sunt țintele jignirilor și a denigrărilor de tot felul. Psihologii și medicii spun că vârsta adolescenței este cea mai sensibilă și că din cauza bullyingului tot mai mulți tineri se sinucid.

Articol pe același subiect: A primit inima unui barbat care s-a sinucis. Ce a urmat este incredibil

Un barbat cu grave probleme medicale a primit inima unui alt barbat care s-a sinucis. Dupa transplant, viata acestuia s-a schimbat. Modul in care a murit cel care a primit organul ce l-a salvat i-a surprins pe toti. S-a sinucis in acelasi mod ca donatorul sau. Cum s-a putut intampla asta?

O singura inima, doi barbati care si-au pierdut viata in acelasi mod. Ce legatura exista intre ei?

Graham avea probleme cardiace si era vital sa primeasca o alta inima. Altfel, putea muri in orice moment. La un moment dat, in anul 1995, a fost informat ca in Charleston este disponibila o inima pentru el. Dupa translant, viata lui a luat o intorsatura neasteptata.

Inima primita era a lui Terry Cottle. La numai 33 de ani s-a sinucis. Graham a aflat cine este donatorul si a inceput sa scrie familiei acestuia, pentru a-si exprima recunostinta. Dupa aceea, chiar a intalnit-o pe vaduva, Cheryl Cottle.

In acel moment, ea avea 28 de ani. A fost dragoste la prima vedere, sustinea Graham. “Simteam ca o cunosc de multi ani. Nu-mi puteam lua ochii de la ea, asa ca o priveam fara incetare”. Treptat, o poveste de dragoste s-a infiripat intre ei.

In anul 2001, Graham a cumparat o locuinta pentru vaduva donatorului lui si pentru cei patru copii ai acesteia. Trei ani mai tarziu, cei doi s-au si casatorit. Din casniciile anterioare aveau amandoi copii. Insa, povestea nu se opreste aici.

La mai multi ani dupa ce a avut loc transplantul care i-a dat sansa la viata, Graham a murit in acelasi mod ca donatorul lui: s-a sinucis. A fost gasit impuscat. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca a fost vorba despre o sinucidere.

Povestea pare greu de crezut. Nimeni nu gaseste o explicatie pentru ea. S-a creat o legatrua evidenta intre donator si barbatul care a primit inima acestuia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top