Connect with us

Revistateo.ro

S-a născut cu chipul deformat şi părea să nu existe nicio şansă pentru el. Iată ce s-a întâmplat după operaţie!

Inedit

S-a născut cu chipul deformat şi părea să nu existe nicio şansă pentru el. Iată ce s-a întâmplat după operaţie!

Acest copil s-a născut cu chipul deformat şi, deşi părea să nu existe nicio şansă, lucrurile au luat o întorsătură fericită!

Yahya El Jabaly s-a născut într-un orăşel din Maroc. Părinţii săi nu şi-ar fi imaginat niciodată ce fel de viaţă poate avea micuţul lor, până în clipa în care l-au avut în braţe. Copilul s-a născut cu o gravă malformaţie, care avea să îi facă mai târziu viaţa un calvar. Lui Yahya îi lipseşte un os important dintre frunte şi creier, nu are ochi, iar nasul şi gura nu îi sunt funcţionale. Acesta este efectul secundar al unei boli genetice grave, care nu permite oaselor să se dezvolte şi să fuzioneze în mod normal.

CITEŞTE ŞI: FORMA CIUDATĂ A CAPULUI ACESTUI COPIL A FOST INDICIUL UNEI BOLI CRUNTE

Micuţul nu poate vorbi, deoarece nu poate închide gura, iar cavitatea nazală deschisă mult mai mult îl predispune la infecţii severe. Modul în care arată este înfricoşător, însă copiii din vecini l-au acceptat aşa cum este şi îl tratează ca pe un copil normal. Acesta este un lucru îmbucurător, însă viaţa lui Yahya nu este deloc uşoară.

Părinţii săi nu au mai putut suporta să îşi vadă copilul suferind şi au decis să caute o soluţie care să îi mai uşureze viaţa. Din fericire au dat peste o femeie cu o inimă de aur, pe nume Fatima Baraka, care a decis să ajute şi i-a pus în legătură cu renumitul medic chirurg Tony Holmes. Acesta este foarte cunoscut pentru intervenţiile dificile pe care le-a încheiat cu succes.

Copilul a suferit o intervenţie chirurgicală serioasă, care a durat peste 19 ore, dar care a avut un rezultat uimitor. Micuţul a rezistat eroic operaţiei, iar chipul său a fost reconstruit. Deşi încă este orb şi cel mai probabil nu există o soluţie în acest sens, Yahya arată mult mai bine, poate zâmbi şi se simte grozav. El va mai suferi câteva intervenţii care îi vor reconstrui nasul complet şi va primi şi ochi protetici.

desktop-1435679839

desktop-1435677364

desktop-1435677368

desktop-1435677369

desktop-1435679832

desktop-1435679834

desktop-1435679837

Sursa foto: viralnova.com; dailymotion.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top