Connect with us

Revistateo.ro

S-a dus la spital sa nasca. Medicii au chemat imediat politia

Inedit

S-a dus la spital sa nasca. Medicii au chemat imediat politia

Povestea pe care v-o prezentam astazi se poate repeta oricand, iar in Romania au fost deja semnalate o serie de cazuri de acest tip. Intamplarea care a ingrozit medicii, incat au fost nevoiti sa cheme de urgenta politia inainte ca tanara sa se puna pe masa de nastere, a avut loc in China.

Un barbat a ajuns cu iubita lui, careia i s-a rupt apa, la un spital din China. Barbatul in varsta de 40 de ani a anuntat ca femeia lui este insarcinata in 7 luni si ca da semne ca trebuie sa nasca intrucat s-a simtit foarte rau toata ziua.

Doctorii s-au uitat in buletinul barbatului si in fisa de la medicul de familie, iar cand trebuie sa prezinte documentele femeii care astepta pe hol, doctorii au chemat imediat politia. Au aflat ca tanara care trebuia sa nasca are doar 12 ani si nu 20 asa cum sustinea chinezul.

Politia face investigatii in legatura cu acest caz, iar barbatul de 40 de ani risca ani grei de inchisoare. Tanara a nascut in cele din urma un copil perfect sanatos, scrie presa chineza.

Jurnalistii au hotarat sa nu publice imagini cu cei doi pentru ca le-ar afecta imaginea, iar parintii fetei au refuzat cu vehementa orice alaturare a acestora cu cazul care a starnit rumoare.

Romania are cele mai multe mame minore din Europa

Astfel de cazuri nu ne sunt complet straine. Conform unui studiu recent, Romania are cele mai multe mame minore din Europa, un fenomen ingrijorator pentru majoritatea dintre noi. „Cele 8.500 de mame minore din fiecare an ne situeaza pe primul loc in Europa. S-a ajuns la situatia in care din 1.000 de femei care nasc 43 sunt minore.

Mamele minore au risc crescut de avort iar daca naşterea are loc exista riscul major ca acest copil sa fie abandonat, iar tanara mama va avea dificultati de integrare sociala şi abandon social. Peste 40.000 de copii sunt abandonati in România la care se adauga alti 300.000 lasati in grija rudelor ”, a declarat recent medicul Tudor Ciuhodaru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top