Connect with us

Revistateo.ro

inselat 31102015

Inedit

S-a laudat in tren ca si-a inselat sotia, apoi a avut parte de SOCUL VIETII! Morala pentru toti BARBATII INFIDELI!

Te lauzi ca ti-ai inselat sotia? Trebuie sa iti sumi si anumite riscuri. Se pare ca acest barbat a invatat aceasta lectie prea tarziu.

Un barbat a inceput sa se laude intr-un tren cu faptul ca a fost infidel. Omul a inceput sa discute cu prietenii sai despre aventuri si le-a recunoscut cu mandrie ca a calcat stramb de mai multe ori, scrie Daily Mail.

In timp ce barbatul se lauda cu aventurile sale si le spunea apropiatilor in detaliu cum si-a inselat sotia, o pasagera era numai ochi si urechi, dezgustata de ce auzea.

La finalul calatoriei, femeia, care apucase intre timp sa-l fotografieze pe laudaros, a postat urmatoarea descriere pe Facebook, alaturi de poza sotului infidel:

CITESTE SI: Lectie SURPRINZATOARE pe care bunica i-a dat-o nepoatei sale ce a a fost INSELATA

CITESTE SI: Toti O APLAUDA! Uite ce a facut aceasta femeie dupa ce a fost inselata!

„Acesta este cumva sotul tau? A trebuit sa indur o calatorie de doua ore din Philadelphia si sa il ascult pe acest barbat penibil si pe amicii sai cum se laudau cu numeroasele lor aventuri si cum vorbeau despre faptul ca sotiile lor sunt prea fraiere sa se prinda. Va rog din suflet sa distribuiti fotografia”, a scris femeia satula de palavrageala barbatilor.

Si cum femeile sunt cunoscute pentru solidaritatea lor, nu a durat mult si poza a devenit virala, fiind distribuita de 183.000 de ori. Chiar daca femeia care a facut poza nu a reusit sa afle si numele barbatului, cu siguranta poza cu el va ajunge la un moment dat si in „wall-ul” sotiei care habar n-are ca este inselata.

Voi cum ati reactiona daca ati auzi astfel de afirmatii din partea unui barbat?

Sursa foto opposingviews.com.

1 Comment

1 Comment

  1. lucian***

    2015-10-31T11:57:06+02:00 at 2015-10-31T11:57:06+02:00

    Eu cred ca acea sotie merita inselata,dar acel sot nu trebuia sa se laude in gura mare. 99% dntre barbati pleaca in alta parte pt a gasi ceea ce nu au acasa. Raman la convingerea ca totul tine de atmosfera dintre cei 2 si de vointa fiecaruia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top