Connect with us

Revistateo.ro

Russell Crowe neagă apartenenţa la scientologie

Inedit

Russell Crowe neagă apartenenţa la scientologie

În ultima vreme, filmul documentar „Going Clear: Scientology and the Prison of Belief” naşte tot mai multe controverse legate de scientologie. Mai nou, presa străină a afirmat că şi Russel Crowe ar face parte din celebrul grup, însă actorul a negat aceste zvonuri, informează contactmusic.com.

Starul de la Hollywood a declarat că a fost interesat să afle mai multe despre această ideologie, însă şi-a dat seama că nu i se potriveşte.

CITEŞTE ŞI: John Travolta sare în apărarea scientologiei

„Încă din copilărie eram destul de interesat de religie. Când l-am cunoscut pe Tom Cruise, el era căsătorit cu Nicole Kidman, am petrecut ceva timp împreună şi m-am gândit să aflu câteva ceva despre lucrurile care îl interesau pe Tom”, a declarat Russell Crowe petru revista People.

„Am găsit un film despre scientologie într-un magazin de casete video şi l-am vizionat. Nu conţinea prea multe informaţii. Am vorbit despre scientologie cu Tom şi mi s-a părut că el era cu adevărat un tip cool. Nu a încercat să-mi vândă o pereche de pantofi. Mi-a spus doar atât: «Dacă este o religie care te interesează, atunci urmeaz-o». Cred că asta e valabil pentru orice tip de religie, dacă ajungi să o cunoşti printr-o descoperire personală”, a mai spus actorul din Australia.

Cu toate acestea, se pare că Russel Crowe nu a găsit nicio religie în care să creadă cu adevărat, considerându-se mai degrabă agnostic.

„Nu am acordat niciodată o importanţă prea mare vreunei religii. Nu am păşit niciodată pe uşa cultului scientologic”, a concluzionat Russell Crowe.

Starul de la Hollywoo s-a născut în Noua Zeelandă, însă a crescut în Australia. Este recunoscut în întreaga lume pentru rolul din „Gladiatorul”, prestaţie care i-a adus şi un Oscar, în 2001.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top