Connect with us

Revistateo.ro

Ele sunt cele mai zgârcite vedete de la Hollywood

Inedit

Ele sunt cele mai zgârcite vedete de la Hollywood

Ele sunt cele mai zgârcite vedete de la Hollywood:

Kirsten Dunst. Ajunsă cu o mulţime de bani în conturi, actriţa a rămas cu obiceiurile din adolescenţă, de pe vremea când părinţii îi dădeau sume fixe pentru mâncare şi produse de îngrijire. Aceasta a mărturisit că şi acum când merge la cumpărături de uită după cele mai ieftine produse, de la o periţă de dinţi, hârtie igienică şi până la prosoape cu preţ redus.

Kate Hudson. Frumoasa actriţă are o avere considerabilă, chiar dacă singura care pare să nu fie conştientă de asta este chiar ea. Pe motiv că trebuie să crească doi copii, vedeta a declarat la un moment dat că nu-şi permite să cumpere ţinutele pe care poartă la evenimente mondene, aşa că le închiriază.

CITEŞTE ŞI: Greu de crezut, dar aceste vedete au aceeași vârstă
Dwayne Johnson. Nici fostul luptător de wresling nu este prea generos, ba se spune despre el că este extrem de zgârcit. După ce l-a sunat pe proprietarul unui restaurant în care actorul obişnuieşte să mănânce şi l-a rugat să pregătească o masă specială pentru el şi prietenii lui (localul era în afara programului), Dwayne Johnson a lăsat impresionantul bacşiş de…5 dolari!

Evangeline Lilly. Cunoscută pentru rolul din serialul „Lost”, actriţa se află şi ea pe lista zgârciţilor, doar că pe ea era să o coste propria sănătate. Vedeta a refuzat să-şi vândă casa, chiar dacă era plină de mucegai. Singurul motiv pentru care a renunţat la locuinţă a fost faptul că s-a îmbolnăvit şi a fost nevoită să se mute în altă parte.

Warren Buffett. Chiar dacă nu este tocmai cunoscut, acest om se află de fiecare dată în top 5 cei mai bogaţi oameni ai planetei şi probabil în acelaşi top al celor mai zgârciţi. Pe lângă faptul că locuieşte într-o casă modestă, luată în 1958 cu 31.500 dolari, mănâncă de la fast food şi poartă aceleaşi haine mereu. În plus, a împrumutat-o la un moment dat pe fiica sa cu 60 de dolari, căreia i-a dat şi chitanţă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top