Connect with us

Revistateo.ro

Morgan Freeman vrea legalizarea marijuanei

Inedit

Morgan Freeman vrea legalizarea marijuanei

Morgan Freeman, ajuns la 77 de ani, a declarat recent că nu pricepe de ce unele state din America nu au legalizat încă marijuana, adăugând faptul că el „o mănâncă, o bea, o fumează, o inhalează”, informează cei de la hollywoodreporter.com.

Actorul a motivat declaraţia sa pe baza faptului că, spre deosebire de alcool, consumul de marijuana are întrebuinţări utile.

CITEŞTE ŞI: Uite ce păţeşti dacă stai lângă un fumător de ţigară electronică

„Obişnuiau să spună: «Fumezi chestia aia, băiete, eşti dependent!”, a declarat actorul. „Prima mea soţie mi-a oferit în urmă cu mulţi ani. Cum o iau? Oricum! O mănânc, o beau, o fumez, o inhalez!”, a mai completat Freeman.

Actorul american spune că obişnuieşte să consume produsul interzis în multe state din cauza fibromialgiei, boală care îi provoacă dureri la unul dintre braţe. Fumatul marijuanei este singurul lucru care îl mai linişteşte, declara Morgan Freeman.

„Se vorbeşte despre copii care au convulsii şi s-a descoperit că marijuana îi linişteşte, astfel încât aceşti copii să aibă o viaţă. (…) Legalizaţi-o în străinătate”, a concluzionat starul de la Hollywood.

Morgan Freeman este unul dintre actorii care a întâlnit succesul destul de târziu. Abia după vârsta de 50 de ani acesta a început să fie cunoscut în industria cinematografică, iar în februarie 2005 primea Oscarul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, datorită rolului din „O fată de milioane/ Million Dollar Baby”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top