Connect with us

Revistateo.ro

julia roberts

Stiri

Are 47 de ani, insa toate femeile o INVIDIAZA! Iata care este VEDETA care intoarce toate privirile

Este celebra si stie ca este urmarita de intreaga lume. Din acest motiv, dar si pentru ca vrea sa arate cat mai bine, aceasta vedeta, trecuta de a doua tinerete, arata ca o adolescenta.

Cu totii stim cat de greu este sa arati bine, mai ales odata cu trecerea anilor. Pentru unii insa, timpul pare ca a stat in loc, la fel cum este cazul si acestei vedete de la Hollywood.

Julia Roberts, caci despre ea este vorba, stie ca arata in continuare de milioane, astfel ca nu-i este teama sa se afiseze nici macar in parc, intr-o tinuta casual, alaturi de familia sa.

Daca actrita care a facut furori cu „Pretty Woman” ar avea ceva sa-si reproseze ar fi iesirile in public, rare de altfel, care nu-i dau ocazia de a le arata tuturor ca se poate sa arati de zile mari si la 47 de ani.

CITESTE SI: Eva Longoria, desemnată artistul anului

CITESTE SI: Crezi ca are lumea la picioare, dar are aceleasi GRIJI ca si tine. Vedeta pe care nu ti-ai fi inchipuit-o asa!

Nu stim cu exactitate daca Julia Roberts a trecut si pe la medicii esteticieni, insa un lucru este sigur: are gene bune. Cum ne-am dat seama de asta? Am facut o legatura intre ea si nepoata ei, Emma Roberts, care arata la fel ca matusa ei in tinerete.

In ciuda zvonurilor ca ar divorta de sotul ei, Danny Moder, Julia Roberts a petrecut o dupa-amiaza in parc alaturi de familie si chiar daca nu au schimbat prea multe replici se pare ca cei doi se afla in relatii bune, lucru confirmat si de verigheta care inca se mai afla pe degetul frumoasei actrite.

Julia Roberts Givenchy show, Spring Summer 2016, New York Fashion Week, America - 11 Sep 2015

Julia Roberts
Givenchy show, Spring Summer 2016, New York Fashion Week, America – 11 Sep 2015

Sursa foto Hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top