Connect with us

Revistateo.ro

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Actorul american s-ar fi sinucis dupa ani de zile in care s-a luptat cu depresia

Inedit

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Actorul american s-ar fi sinucis dupa ani de zile in care s-a luptat cu depresia

UPDATE: Rude, personalităţi din industria de divertisment şi din lumea sportului, politicieni şi-au exprimat regretul la aflarea veştii despre decesul actorului Robin Williams, la vârsta de 63 de ani, în urma unei posibile sinucideri.

Actorul Kevin Spacey, care a jucat alături de Williams în filmul „Shrink” (2009), a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul său „care a făcut lumea să râdă şi să gândească”. „Îmi voi aminti acest lucru şi îl voi onora. Un mare om, artist, prieten. Îmi va lipsi nemăsurat”, a mai scris acesta.

Actriţa Sarah Michelle Geller a postat pur şi simplu o colecţie de fotografii cu ea alături de Williams.

Starul tenisului german Boris Becker a scris: „Odihneşte-te în pace, Robin Williams! Nu pot să cred… condoleanţe familiei şi prietenilor!”.

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Hollywoodul este in doliu dupa un actor cu un umor greu de egalat. Robin Williams a fost gasit fara suflare in locuinta sa din California. Politistii vorbesc de o sinucidere, mai ales ca actorul de 63 de ani se lupta de mult timp cu depresia…

Robin Williams nu mai respira in momentul in care medicii au ajuns la locuinta lui din Tiburon, California. Politistii au vorbit despre moarte prin asfixiere, fara a da alte detalii.
Robin Williams avea o casatorie fericita si numeroase proiecte in derulare, insa recent se internase la dezalcoolizare. De-a lungul unei cariere de aproape trei decenii, Williams a facut milioane de oameni sa rada, cu umorul sau exuberant.

ROBIN WILLIAMS A MURIT. Apropiatii spun ca Robin Williams era macinat de mai multi ani de o depresie adanca. In iulie, s-a internat pentru scurt timp intr-o clinica de dezalcoolizare. Nu de nevoie, ci fiindca a vrut sa isi reaminteasca de ce este important sa tina calea cea dreapta, a declarat la acel moment reprezentanta actorului.

De altfel, Robin Williams nu si-a ascuns niciodata lupta pe care a dus-o cu dependenta de droguri si de alcool. A dat detalii oricui l-a intrebat, cu umorul caracteristic….
Larry King: „Cum a fost la dezalcoolizare?”

Robin Williams: „Inveti ca nu esti singur si sa renunti la ideea ca te poti descurca singur, fiindca toate lumea spune: „Am situatia sub control, Garry!. Reusesti sa mergi mai departe cu ajutorul unei bizare organizatii secrete. Alcoolicii anonimi. Nu spune nimic.”

Robin Williams: „Este intotdeauna bine pentru mine sa vin la Las Vegas dupa ce ies de la dezalcoolizare.”

„Nu pot să cred vestea despre Robin Williams. Le-a oferit atât de mult atât de multor oameni. Sunt devastată”, a scris realizatoarea TV Ellen DeGeneres.

Starul seriei „Austin Powers” Verne Troyer a spus despre Robin Williams că a fost „cel mai bun dintre cei buni”, în timp ce Cher a scris: „Oh, Robin. A fost un om drăguţ şi dulce. Trăia la voltaj înalt, mintea îi era mereu trează, a fost cine a fost, o ştiu prea bine”.

Actorul Steve Carrell a scris despre Robin Williams că „a făcut lumea un pic mai bună”, iar Minnie Driver, care a jucat alături de actor în „Good Will Hunting”, l-a caracterizat ca fiind „un suflet frumos şi bun”.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top