Connect with us

Revistateo.ro

S-a asezat in pat, cu sotia sa alaturi. Ce a urmat a uimit peste 1 milion de oameni!

Inedit

S-a asezat in pat, cu sotia sa alaturi. Ce a urmat a uimit peste 1 milion de oameni!

Simon Binner este numele de pe buzele a peste 1 milion de oameni care au urmarit momente socante cu el, intr-un documentar marca BBC. Se aseaza in pat, iar sotia sa ii este alaturi cand…

Decide sa isi ia viata, la varsta de 57 de ani, din cauza unei afectiuni neurologice. Peste 1,2 milioane de oameni au privit momentele sinuciderii lui Simon Binner difuzate intr-un documentar BBC.

Programul controversat prezinta momentul in care Simon Binner isi administreaza doza letala, cu sotia sa alaturi, in documentarul „Cum sa mori” (‘How to Die’).

Sinuciderea asistata a britanicului a fost vizionata de peste 1.2 milioane de oameni, iar parerile sale au fost impartite. Multi dintre ei au fost distrusi la aflarea vestii ca acel barbat suferea de o problema neurologica grava si a decis sa isi incheie socotelile cu viata cu zambetul pe buze. Altii au spus ca decizia de a se sinucide a fost valida, pe cand altii nu au fost de acord cu gestul sau.

S-a asezat in pat, cu sotia sa alaturi. Ce a urmat a uimit peste 1 milion de oameni!

S-a asezat in pat, cu sotia sa alaturi. Ce a urmat a uimit peste 1 milion de oameni!

S-a asezat in pat, cu sotia sa alaturi. Ce a urmat a uimit peste 1 milion de oameni! 2

S-a asezat in pat, cu sotia sa alaturi. Ce a urmat a uimit peste 1 milion de oameni! 1

 

Dincolo de controversele starnite, imaginile din documentarul BBC sunt extrem de dureroase. Iata ultimele cuvinte ale lui Simon:

„Hei Debbie, aici este Simon. Te-am iubit foarte foarte mult, Debbie. Nu te-am meritat pe tine si nici pe Hannah sau Zoe. Atat de iubitoare sunteti voi si asa de morocanos am fost eu prea multa vreme.

Singura parte buna la acest lucru este ca am avut timp sa vorbesc cu voi despre acest moment si nu m-ati pierdut intr-un accident de masina. Ai fost o sotie fantastica pentru mine, Debbie, stiu ca m-ai iubit si stii ca te-am iubit.

Desi BBC a difuzat ultimele clipe din viata lui Simon si au aratat momentul in care a murit, nu au prezentat si clipele in care corpul sau a fost ridicat si nu au aratat nici corpul sau in cosciug.

Iata cateva dintre comentariile celor care au vazut documentarul:

„Am plans in tot timpul asta, descoperind cum Simon a reusit sa aleaga ce a fost corect pentru el.”

„Nu m-a suparat atat de tare un program TV de ani de zile. Simon este un barbat curajos”

„Sotia lui Simon este atat de puternica incat imi frange inima. Cand el moare, ea ramane aici. Atat de trist. Incredibil acest documentar.”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top