Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Motivul incredibil pentru care un copil de 8 ani îi cere mamei lui să îl omoare

Povestea lui Jack nu reprezintă un caz izolat. Micuțul de 8 ani din America a înduioșat Internetul cerându-i mamei sale că vrea să moară.

Jack e un băiețel care suferă de autism, iar povestea lui a înlăcrimat mediul online. Mama micuțului a vrut să publice câteva dintre mesajele pe care fiul ei i le-a trimis, iar în unul dintre ele Jack îi cerea să îl omoare.

Asta s-a întâmplat după ce femeia a cerut ajutorul autorităților ca să-l interneze pe micuț, iar acestea au refuzat solicitarea.

„Vreau să mă arzi de viu. Du-mă pe marginea unui vulcan și aruncă-mă în lavă. Du-mă în cimitir și spune: RIP Jack. Îmi urăsc viața”, acestea sunt doar o parte din mesajele sfâșietoare pe care Jack Rogan le-a transmis.

Mama băiețelului are și o explicație pentru durerea prin care trece micuțul. Conform presei din afară, mama a povestit că gândurile de moarte i-au venit celui mic după ce anul trecut a mers la o nouă școală și nu a reușit să se acomodeze, în ciuda eforturilor imense.

CITEȘTE ȘI: Cazul fetiței care la 8 ani a fost diagnosticată cu cancer la sân. Este cea mai tânără supraviețuitoare a bolii

Mai mult, băiatul ar fi încercat să își ia viața de mai multe ori folosindu-se de un foarfece.

Sursa foto: mirror.co.uk

Citește în continuare: Disperarea unui copil: „De ce? De ce, mamă? De ce le place să mă chinuiască atât de rău?”

Cu șiroaie de lacrimi pe obraji și cu vocea strangulată de tristețe și deznădejde, un băiat încearcă să afle de la mama lui imposibilul răspuns la întrebarea “De ce?”. De ce colegii lui îl atacă neîncetat.

„Sunt și eu curios, mama, de ce se poartă așa? Care e rostul?”, o întreabă băiatul pe mama lui. „De ce le place să se ia de oameni nevinovați, de ce se bucură atunci când se poartă rău cu oameni care nu le-au făcut nimic? Nu e în regulă asta!”

Pe băiat îl cheamă Keaton Jones și încearcă să afle răspunsurile de la mama lui, cu care este în mașină. Și, chiar dacă mama, care înregistrează discuția, nu apare nicio clipă în filmare, durerea din vocea ei e extrem de clară atunco când îl întreabă ce îi fac copiii, de fapt, la școală.. Și băiatul răspunde:

“Râd de nasul meu, mama… Și spun că sunt urât. Și spun că n-am niciun prieten”, îi povestește băiatul cu glasul tot mai gâtuit. La masă, umilința continuă: “Aruncă în mine cu lapte, cu pâine, pun șuncă pe hainele mele…” Și “gașca de șmecheri” nu se poartă așa numaai cu el, ci și cu alți copii!

La un moment dat, mama îl întreabă cum îl fac să se simtă toate acestea.
“Nu îmi place, mama… Și nu îmi place cum se poartă și cu alți copii, pentru că nu e deloc în regulă! Nu e nevoie să critici și să ataci oameni care sunt diferiți… Nu e vina lor că sunt diferiți!”

Mama lui Keaton a publicat înregistrarea pe Facebook, iar reacțiile au fost incredibile.

Acest caz a înduioșat vedetele de peste Ocean, iar o parte dintre ele s-au oferit să îl ia în concertele lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top