Connect with us

Revistateo.ro

Rețete de smoothie pentru detoxifiere

Detoxifiere

Rețete de smoothie pentru detoxifiere

Aceste băuturi au un conținut mare de nutrienți esențiali pentru organism și un puternic efect antioxidante. Ele te vor ajuta în procesul de detoxifiere și îți vor îmbunătăți tonusul general.

1. Smoothie cu fructe de pădure. Ai nevoie de: o ceașcă de zmeură congelată, o jumătate de ceașcă de lapte de migdale, o linguriță de miere de albine, o lingurițe de ghimbir proaspăt dat prin răzătoare, o linguriță de semințe de in și o lingură de suc de lămâie. Amestecă-le într-un blender și consumă băutura la micul dejun.

CITEȘTE ȘI: DIETA CU CIOCOLATĂ

2. Smoothie concentrat cu verdețuri. Ai nevoie de: o mână de frunze de varză kale, un mango tăiat cubulețe, 2 tulpini de țelinî tăiate cubulețe, o ceașcă de suc proaspăt de portocale sau mandrine, o mână de frunze de pătrunjel, 2-3 frunze de mentă proaspătă. Se amestecă toate ingredientele într-un blender și se servesc cu gheață.

3. Smoothie cu avocado. Ai nevoie de: o jumătate de pară curățată, un sfert de avocado tăiat cubulețe, o jumătate de castravete, sucul de la o lămâie, o mână de frunze de pătrunjel, o linguriță de ghimbir proaspăt dat prin răzătoare, o cupă de pudră proteică, apă. Se amestecă ingredientele într-un blender și se servește pe post de tonic general.

4. Smoothie albastru. Ai nevoie de: o jumătate de banană, o jumătate de ceașcă de afine congelate sau proaspete, un sfert de avocado tăiat cubulețe, o jumătate de ceașcă de lapte de migdale, o linguriță de pudră de spirulină, apă. Se amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender. Acesta este un remediu antioxidant foarte puternic care ajută la detoxifierea organismului.

5. Smoothie cu papaya. Ai nevoie de: o ceașcă plină cu papaya tăiat cubulețe, o ceașcă de iaurt de cocos, sucul de la jumătate de lămâie sau lime, o lingură de miere de albine. Se amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender și se obține o băutură delicioasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top