Connect with us

Revistateo.ro

Salata de Sfecla Rosie

Inedit

Reteta de detoxifiere cu Sfecla rosie

  • Se taie crestetul sfeclelor cam 2 centrimentri si se spala bine fara a se elimina primul strat pentru  a-si pastra mai bine aroma
  • Treceti sfeclele prin uleiul de masline si siropul de artar apoi puneti-le intr-o tava, dati-le la cuptorul incins  la 350 de grade pentru circa 45 de minute, dar nu uitati ca la fiecare 15 minute sa le intoarceti
  • Pentru a verifica daca sunt gata, introduceti varful unui cutit in mijlocul sfeclei si scoatetile din cuptor atunci cand sunt putin crocante. Decojitile de primul strat si taiati-le in sferturi.
  • Pentru dressing trebuie sa bateti cu telul uleiul de alune, iaurtul si sucul de portocale pana ce se omogenizeaza. Adaugati treptat sucul de lamaie si un praf de sare.
  • Impartiti frunzele de spanac baby in 6 farfurii pentru salata. Montati bucatile de sfecla in centru apoi imprastiati alunele si maslinele. Amestecati dressing-ul inca o data apoi stropiti salata astfel incat sa combine toate aromele.
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top