Connect with us

Revistateo.ro

Rețeta cu care să întâmpini primăvara

Stiri

Rețeta cu care să întâmpini primăvara

Primăvara începe cu tine! Nu sunt versurile celor de la Holograf ci o realitate. Fă-ți timp pentru detoxifiere și nu te limita doar la atât. Poți da jos șunculițele din zonele nedorite printr-o rețetă unică cu care se întâmpini primăvara.

Iarna nu a fost una grea doar din cauza temperaturilor scăzute ci și din punct de vedere alimentar și digestiv. Produsele bogate în grăsimi saturate au încetinit digestia, iar organismul a acumulat multe excese care trebuie eliminate prin detoxifiere, mâncare sănătoasă de primăvară și mult efort fizic (cel puțin o jumătate de oră de mișcare pe zi).

Site-ul garbo.ro prezintă o rețetă cu care să întâmpini primăvara. Iată ingredientele:
1. 2 bucăți de piept de pui
2. o portocală
3. o ceașcă de iaurt grecesc
4.45 g. cașcaval afumat
5. o tulpină de țelină
6. un sfert de cană de semințe de mac
7. piper proaspăt măcinat
8. sare
9. muștar
10. frunze de salată și frunze de spanac
11. 2 lipii tăiate pe jumătate

CITEȘTE ȘI: REȚETĂ INEDITĂ DE DETOXIFIERE A FICATULUI

Cum se face? Pui pieptul într-o olicioară cu apă rece și adaugi peste el zeama de la portocală și sare. Lasă puiul la foc timp de 10 minute, apoi dă focul la mediu pentru încă 8 minute. Scoate pieptul de pui după cele opt minute și lasă-l la răcit.

Amestecă coaja de la portocală cu sucul și iaurtul grecesc, țelina tăiată cubulețe, muștarul și semințele de mac. Presărați cu sare și piper după modul în care doriți să consumați. Adăugați pieptul de pui în fiecare jumătate de lipie, cu frunzele de spanac și salată verde. Puteți pune peste compoziție câteva felii de cașcaval afumat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top