Connect with us

Revistateo.ro

Remediul din bucătărie cu care tratezi eczemele

Stiri

Remediul din bucătărie cu care tratezi eczemele

N-o să îţi vină să crezi care este remediul incredibil cu care tratezi eczemele rapid. Se află chiar în bucătăria ta!

Din ce în ce mai mulţi oameni se confruntă cu eczemele. Aceste probleme ale pielii afectează în principal populaţia ţărilor industrializate şi se manifestă prin iritaţie, descuamarea pielii şi roşeaţă excesivă. O eczemă poate apărea în orice zonă a corpului şi este foarte supărătoare. În funcţie de gravitatea situaţiei, această neplăcere poate fi tratată cu remedii naturiste sau necesită tratament medicamentos prescris de medic. Iată cum o poţi elimina cu ajutorul unui ingredient din bucătărie!

Ingredientul minune este oţetul din cidru de mere şi are un efect uimitor asupra eczemelor. Acidul acetic din acest tip de oţet are proprietăţi antifungice şi antibacteriene care ajută la îndepărtarea microbilor şi la refacerea ţesutului pielii.

CITEŞTE ŞI: RISCUL SĂ FACI CANCER DE PIELE CREŞTE DACĂ BEI ACEASTĂ BĂUTURĂ FOARTE POPULARĂ

Oţetul din cidru de mere previne uscăciunea pielii şi îndepărtează inflamaţia încă de la primele utilizări. Conţinutul bogat în antioxidanţi ajută la refacerea celulelor şi combate mâncărimile. Totodată, întăreşte imunitatea organismului, iar acest lucru te ajută să lupţi împotriva problemelor pielii. De aceea este indicat şi pentru uzul intern.

Tot ce trebuie să faci este să prepari un amestec dintr-o parte de apă şi una de oţet din cidru de mere. Amestecă foarte bine cele două ingrediente şi, cu ajutorul unei dischete demachiante îmbibate în soluţie, şterge uşor pielea afectată. Repetă procedura de câteva ori pe zi. Ai grijă la amestecul să fie diluat suficient şi nu folosi doar oţet simplu pe eczeme. Poţi utiliza şi o sticlă cu pulverizator pentru a aplica soluţia.

ATENŢIE! Acesta este un remediu naturist adjuvant, care nu înlocuieşte tratamentul medicamentos şi vizita la medic. Acestea sunt obligatorii în cazul în care problemele cu care te confrunţi sunt grave.

Sursa foto: onlinedoctor.lloydspharmacy.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top