Connect with us

Revistateo.ro

Remediul care te scapa de durerea de calcai

Naturiste

Remediul care te scapa de durerea de calcai

Durerea de calcai poate fi extrem de suparatoare. Cu acest remediu vei scapa de ea usor si rapid!

Durerea de calcai este o problema frecventa care apare de cele mai multe ori sub calcai sau in spatele acestuia. De foarte multe ori aceasta durere este aproape insuportabila si te impiedica sa te misti. Motivele pentru ca ea apare sunt diverse: miscari bruste, obezitatea, mersul indelungat, aparitia bataturilor, inflamatia tesutului fibros care uneste calcaiul cu degetele, dar si unele boli precum artrita sau tendinita.

De cele mai multe ori simptomele se manifesta dupa ce ai mers mult, ai avut multa activitate, seara cand te asezi in pat sau chiar dimineata la prima ora. Exista numeroase remedii pe care le gasesti in farmacii, insa sunt si ingredientele naturale care te pot ajuta sa scapi de aceste dureri suparatoare. Bineinteles, daca problema nu se remediaza sau devine din ce in ce mai grava este indicat sa mergi la medic de urgenta.

CITESTE SI: UNGUENT HOMEMADE PENTRU DURERILE MUSCULARE

CITESTE SI: REMEDIUL CARE TE SCAPA DE SINUZITA SI RINITA IN 5 ZILE

Tot ce trebuie sa faci este sa speli foarte bine doi cartofi mari, sa ii tai in cubulete foarte mici si sa ii mixezi la blender cu tot cu coaja, alaturi de o lingurita de suc de lamaie. Daca nu ai un blender potrivit poti pur si simplu sa ii dai prin razatoarea mare. Nu uita ca nu trebuie sub nicio forma sa ii cureti! Pune-i apoi intr-un tifon curat si aplica-i pe zonele dureroase. Ia-ti sosetele si dormi toata noaptea cu acesti cartofi pe talpi. In aproximativ 10 zile simptomele tale vor disparea complet!

Un alt remediu eficient este combinatia dintre mierea de albine si sarea mare. Amesteca cele doua ingrediente in cantitati egale si maseaza-ti calcaiele cu pasta obtinuta. Las-o sa actioneze jumatate de ora si apoi clateste-te cu apa calduta. Vei scapa de durerea de calcai mai repede decat crezi! Nu uita ca acestea sunt remedii naturiste care nu inlocuiesc tratamentul medicamentos si nici vizita la medicul specialist!

Sursa foto: blog.ultimatemats.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top