Connect with us

Revistateo.ro

Remediu naturist pentru pancreas, ficat si rinichi

Naturiste

Remediu naturist pentru pancreas, ficat si rinichi

Zarzavaturile si ingredientele folosite in mancare au proprietati uluitoare asupra sanatatii. Multe din verdeturile care se gasesc in natura au grija de organismul nostru daca stim cum se la consumam.

Exista o serie de remedii de detoxifiere a organelor vitale. Acumularea toxinelor in ficat sau la nivelul rinichilor poate da peste cap intregul metabolism. Tocmai de aceea, natura ne vine in ajutor cu plantele ei miraculoase.

Remediu naturist pentru pancreas, ficat si rinichi

Ai nevoie de:

– 50 de grame de patrunjel pisat;
– 50 de grame de coriandru macinat;
– 50 de grame de miere de albine proaspata.

Amesteca cu ajutorul unui blender aceste ingrediente si tine compozitia omogena intr-o sticluta bine inchisa, in frigider.

Se iau cate doua lingurite in fiecare dimineata, dupa micul dejun. Patrunjelul in combinatie cu coriandru si miere ajuta enorm la detoxifierea organismului.

Acest amestec curata ficatul si rinichii de toxine si este de mare ajutor pentru buna functionare a pancreasului. Trebuie mentionat ca persoanele care nu au voie sa consume miere pot inlocui ingredientul cu indulcitori artificiali sau stevie.

Ce face acest amestec pentru sanatatea ta

– este un diuretic genial;
– ajuta la eliminarea pietrelor la rinichi;
– stimuleaza buna functionare a ficatului si incurajeaza detoxifierea acestui organ vital;
– imbunatateste procesul digestiv;
– combate diareea;
– reduce nivelul colesterolului rau din sange;
– vindeca ulceratiile bucale;
– reduce cantitatea de zahar din sange.

De ce sunt aceste organe atat de importante

Pancreasul are rol de glanda mixta. Secreta hormonii pe care ii varsa in sange si produce sucul pancreatic care ajunge in tubul digestiv. Cat despre rinichi, principalul rol al acestor organe este acela de a depura sangele de substante toxice (toxine, grasimi etc).

Planta-minune care detoxifică ficatul și rinichii

Substanțe chimice străine intră în corpul dumneavoastră în fiecare zi, prin alimentele pe care le mâncați, prin aerul pe care îl respirați și produsele de uz casnic pe care le utilizați. Susținătorii medicinei alternative consideră că aceste substanțe chimice actionează ca toxine, provocând diverse simptome.

Prin curățarea ficatului se înțelege curățarea ficatului de grăsimi, depozite vechi de colesterol, calculi biliari, otrăvuri, reziduuri de medicamente și toxine.

Atunci când este suprasolicitat sau când sunteți stresați, ficatul dumneavoastră se poate lupta pentru a ține pasul.

“Funcționarea corectă a ochilor, a inimii, a creierului, a articulațiilor și a rinichilor este dependentă de activitatea hepatică bună.”, explică medicul Karl Maret.

Plantele-minune care detoxifică ficatul și rinichii
1. Apă caldă cu lămâie – Apa caldă cu lămâie este o modalitate excelentă de a vă detoxifia ficatul în fiecare dimineață. Aceasta nu este limonadă, așa că nu adăugați zahăr sau altceva. Doar apă purificată și o doză sănătoasă de suc de lămâie proaspătă.

2. Usturoi – Adăugați usturoi la gătit sau tăiați subțire un cățel în următoarea salată. Usturoiul conține compuși ai sulfului care pot ajuta la activarea enzimelor în ficat. Conține alicină și seleniu, care sunt benefice pentru protecția ficatului.

3. Avocado – Ca și cum ați avea nevoie de un alt motiv pentru a adăuga avocado la dieta dumneavoastră, un studiu japonez a constatat că avocado conține compuși care pot proteja ficatul de daune. În comparație cu alte 21 de fructe, avocado a avut cea mai mare promisiune în protejarea ficatului de galactozamină, o toxină “puternică” care s-a dovedit a produce o afecțiune hepatică la fel ca hepatita virală umană.

4. Coriandru – Această plantă versatilă poate fi adăugată la aproape orice fel de mâncare, inclusiv salate. Această plantă poate ajuta la îndepărtarea metalelor grele din corp, cu care ficatul ar putea să se lupte chiar acum.

5. Turmeric – Un alt condiment puternic, cu o lungă listă de beneficii, se spune că nu doar protejează ficatul de daune, ci și încurajează regenerarea celulelor hepatice. În plus, aceasta crește producția de bile naturale și ajută la menținerea organismului fără toxine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top