Connect with us

Revistateo.ro

De ce sa bei dimineata apa cu miere de albine

Stiri

De ce sa bei dimineata apa cu miere de albine

Uite de ce ar trebui sa bei in fiecare dimineata cu pahar de apa cu miere de albine!

Cu siguranta stii deja despre beneficiile apei cu lamaie baute pe stomacul gol, insa de apa cu miere de albine ai auzit? Aceasta combinatie are un efect uimitor asupra organismului si te poate ajuta sa pierzi cateva kilograme bune. Apa combinata cu miere de albine este un medicament naturist folosit de secole pentru tratarea anumitor afectiuni. Iata ce beneficii iti ofera daca o bei pe stomacul gol in fiecare zi!

1. Intensifica arderile si te ajuta sa slabesti. Mierea contine zaharuri naturale care iti vor inhiba pofta de dulce. Metabolismul se intensifica si tu vei pierde kilogramele in plus. Desigur, remediul nu functioneaza peste noapte asa ca nu te astepta la rezultate uimitoare in doar cateva zile.

2. Imbunatateste digestia. Proprietatile antiseptice ale mierii sunt extrordinare pentru stomacul tau. Apa cu miere sporeste productia de mucus intestinal, hidrateaza colonul si previne constipatia.

CITESTE SI: PUNE ZEAMA DE LAMAIE IN CAFEA. EFECTUL ESTE INCREDIBIL

CITESTE SI: SIROPUL CARE ITI REFACE FICATUL

3. Intareste sistemul imunitar. Mierea de albine are proprietati antibacteriene si contribuie la eliminarea bacteriilor si a toxinelor din organism, inlocuindu-le cu enzime, vitamine si minerale esentiale.

4. Amelioreaza simtpomele alergiilor. Aceasta bautura simpla iti adapteaza corpul la polen si reduce susceptibilitatea la alergii.

5. Elimina parazitii intestinali. Daca bei regulat acest amestec colonul tau va functiona mult mai bine si va putea elimina parazitii intestinali si bacteriile. Flora intestinala se va reface si nu vei mai intampina probleme digestive.

Ai toate motivele sa consumi in fiecare dimineata un pahar de apa calduta cu miere de albine. Daca nu vrei sa renunti la apa cu lamaie, poti combina toate aceste trei ingrediente pentru un efect garantat! Este suficient sa adaugi o lingurita de miere la un pahar plin cu apa.

Sursa foto: bestherbalhealth.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top