Connect with us

Revistateo.ro

Preparatul-minune care iti detoxifiaza ficatul

Sanatate

Preparatul-minune care iti detoxifiaza ficatul

Ficatul, una dintre vamile de toxine cele mai importante din organismul nostru merita din plin sa fie ajutat cu orice ocazie. Munca acestui organ este complexa, asa ca orice ajutor ii prinde foarte bine. Un remediu naturist pe care il foloseau bunicii nostri a fost repus in actualitate datorita efectelor uluitoare pe care le poate avea cand este vorba de detoxifierea ficatului. Este vorba despre un lichid care se prepara din turmeric, care contine curcumina (n.r. – ingredient activ cu proprietati antioxidante, antiinflamatoare si anticancerigene).

Si asta nu este tot ce are de oferit tumeric pentru persoanele care au probleme cu ficatul sau care pur si simplu vor sa preintampine unele probleme care ar putea aparea in legatura cu acest organ deosebit de important. Turmericul mai este bun si pentru imbunatatirea functiilor creierului, precum si pentru pentru a regla metabolismul si hipertensiunea.Totusi, cea mai buna actiune a sa este cea impotriva cancerului, teribila boala care are efecte devastatoare asupra oamenilor diagnosticati.

Remediul naturist pentru aceasta boala incurabila se prepara foarte simplu. Este nevoie de doua etape, de la care nu avem cum sa ne abate.

Astfel, in prima dintre ele trebuie sa facem o pasta de turmeric. Pentru acest obiectiv vom folosi un sfert de ceasca de turmeric pudra, o jumatate de lingurita de piper (n.r. – ajuta organismul sa absoarba mai mult turmeric) macinat si jumatate de ceasca de apa fiarta si ulterior racita. La a doua etapa avem nevoie de o ceasca de lapte de cocos sau de migdale, o lingurita de ulei de cocos, un sfert de lingurita de pasta de turmeric si o cantitate suficienta de miere, adaugata in functie de gusturile fiecaruia.

Toate ingredientele mentionate anterior – cu exceptia mierii – se vor amesteca intr-o oala si se vor pune la foc mediu. Se va amesteca mereu, pentru ca mixul sa nu se lipeasca de vas. Atentie, amestecul nu trebuie sub nicio forma sa fiarba, asa ca trebuie sa ne miscam cu precizie. Se mai adauga miere pana obtinem acel gust placut pentru noi. La final, leacul poate fi consumat cald sau rece.

BONUS: Detoxifierea colonului in 3 zile

Aceasta reteta pentru detoxifierea colonului te va face sa te simti minunat. Uite ce trebuie sa faci in aceste 3 zile!

Detoxifierea colonului este absolut necesara pentru orice persoana. Toxinele ne inconjoara in viata noastra de zi cu zi. Le gasim in alimente, in aerul pe care il respiram si in produsele cosmetice pe care le aplicam pe piele. Acestea afecteaza functiile mai multor organe, printre care colonul, plamanii si ficatul. Din fericire, utilizand metoda recomandata mai jos, vei reusi sa cureti toate aceste organe si sa te simti mult mai bine.

Acest tratament naturist de doar 3 zile favorizeaza eliminarea toxinelor. Este important sa nu mai consumi produse lactate si nici carne cu doua zile inainte de inceperea tratamentului. Trebuie sa bei o cana de ceai de menta in seara de dinaintea primei zile in care apelezi la acest regim. Astfel vei favoriza eliminarea substantelor toxice din intestine. Evita efortul fizic intens pe toata aceasta perioada.

Mananca doar pe fructe si legume gatite fara prea multe grasimi in aceasta perioada. Inainte de micul dejun bea un pahar de apa cu lamaie, iar apoi 300 de ml de suc de grapefruit (il poti inlocui si cu suc de ananas).

5Aceste fructe contin antioxidanti care lupta impotriva cancerului si imbunatatesc sanatatea sistemului respirator. In timpul micului dejun bea un pahar de 250 cu suc proaspat de morcovi, pentru alcalinizarea organismului. Este de preferat sa consumi la pranz alimente bogate in potasiu (spre exemplu banane).

Inainte de culcare bea 300 de ml de suc de merisoare, care va ajuta la detoxifierea plamanilor, avand efecte puternice de curatare a acestora. Tot inainte de a te aseza in pat trebuie sa pui cateva picaturi de ulei de eucalipt intr-un bol cu apa calda. Inhaleaza aburii timp de cateva minute. Nu uita sa te hidratezi foarte bine in aceste 3 zile.

Sursa foto: theresekerr.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top