Connect with us

Revistateo.ro

Regulile s-au schimbat. OBICEIURI VECHI DE RELAȚIE CARE NU MAI SUNT VALABILE AZI

Stiri

Regulile s-au schimbat. OBICEIURI VECHI DE RELAȚIE CARE NU MAI SUNT VALABILE AZI

Pe vremea mea… toți vom ajunge să spunem asta, pentru că vremurile nu stau în loc și obiceiurile se schimbă de la o generație la alta. Fiecare generație de tineri îndrăgostiți descoperă lumea altfel, ținând cont ei înșiși de schimbările care au loc în mentalul colectiv, de lucrurile care au dispărut în timp (femeia și-a câștigat târziu dreptul de a vota, de exemplu) și lucrurile spre care ne îndreptăm.

Site-ul womanitely.com a realizat o listă cu câteva principii care nu mai sunt valabile azi pentru a avea o căsnicie/relație fericită. Ba mai mult, lucrurile care odinioară păreau să pună în pericol relația sunt cele care astăzi o fac tot mai puternică. Iată așadar care sunt obiceiurile vechi de relație care nu mai sunt valabile azi:

CITEȘTE ȘI: TEST ONLINE – CE TIP DE RELAȚIE AVEȚI?

1. Orice cuplu trebuie să doarmă musai împreună
Nu este valabil și în societatea modernă. E posibil ca cei doi îndrăgostiți să aibă preocupări diferite (unul să fie la muncă la depărtare, de pildă), dar asta nu duce la sfârșitul relației.

2. Certurile aduc divorțul
Nu mai este valabil nici acest lucru. Discuțiile în contradictoriu îi fac pe ambii parteneri să se cunoască din ce în ce mai bine, iar acest lucru îi unește și mai mult. Oamenii se emancipează pe zi ce trece și nu mai își iau jucăriile așa ușor și pleacă pentru o ceartă oarecare.

3. Vacanțele împreună
Nici asta nu mai e valabil. Femeile au căpătat suficientă libertate încât să-și permită mici escapade cu prietenele lor, fără să simtă nevoia prezenței iubitului/soțului.

4. Fără prietenii cu sexul opus
Orice prietenie dintre un bărbat și o femeie sau invers era privită până nu de mult ca un motiv principal de divorț. Ești liber/ă să fii prieten/ă cu cine vrei, câtă vreme totul se rezumă la o relație frumoasă de prietenie și nimic mai mult. Dacă gelozia este atât de mare și nu se poate suporta ideea, e bine să se facă întâlniri în grup.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top