Connect with us

Revistateo.ro

Reguli stricte înainte de nașterea ceui de-al treile copil al prințului William și al lui Kate Middleton, ducesă de Cambridge

Stirile zilei

Reguli stricte înainte de nașterea ceui de-al treile copil al prințului William și al lui Kate Middleton, ducesă de Cambridge

Prințul William și ducesa de Cambridge, Kate Middleton, se pregătesc pentru nașterea celul de-al treilea copil. Ducesa urmează să nască la jumătatea acestei luni. Presa britanică a scris despre regulile stricte ce au apărut înainte de nașterea bebelușului.

Ce se întâmplă înainte de nașterea celui de-al treilea copil al lui Kate Middleton și al prințului William

Cel de-al treila copil al cuplului urmează să vină pe lume în această lună. Mai exact, nașterea va avea loc la mijlocul lunii în curs. Pentru marele eveniment, familia se pregătește, așa cum era de așteptat și cum era firesc.

Genul copilui va rămâne un secret până la naștere. Atunci va fi dezvăluit de către cuplul regal.

Deși inițial se zvonea că ducesa de Cambridge va naște acasă, se pare că, de fapt, bebeușul va aveni la lume la spital. Mai exact, este vorba despre spitalul unde s-au născut și ceilalți doi copii ai cuplului. Acum, cei mici au 4 ani (prințul George) și 2 ani (prințesa Charlotte).

În spitalul în care se va naște copilul, au venit pe lume și prinții William și Harry.

Cuplul regal a decis ca genul bebelușului să fie dezvăluit după naștere.

Conform The Telegraph, tarifele de la maternitatea unde va veni pe lume cel de-al treilea copil al prințului William și al ducesei de Cambridge au crescut. Astfel, cuplul regal va plăti, se pare, cu 1.000 de lire mai mult decât la ultima naștere.

CITEȘTE ȘI: Ducesa Kate Middleton, diagnosticată cu boala de care suferea Prințesa Diana. Care sunt simptomele

CITEȘTE ȘI: Un cunoscut chirurg a făcut anunțul despre ducesa Kate Middleton

CITEȘTE ȘI: Ducesa Kate Middleton, avertizată să nu mai dea naștere altor copii. Care este motivul

În luna martie a acestui an, Kate Middleton a anunțat că se va pregăti pentru naștere, motiv pentru care se va retrage din viața publică.

Cel de-al treilea copil al cuplului va fi a cincea persoană în ordinea succesiunii la tron. Urmează după prințul Charles, prințul William, prințul George și prințesa Charlotte. De asemenea, copilul va fi al șaselea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.

La spitalul unde urmează să vină pe lume micuțul, au fost deja impuse restricții de parcare. Acest lucru face parte din pregătirie pentru naștere.

Sursă foto: hepta.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top