Connect with us

Revistateo.ro

Regina Elisabeta nu va participa la botezul Prințului Louis

Regalitate

Regina Elisabeta nu va participa la botezul Prințului Louis

Vești de la Casa Regală a Marii Britanii! Se pare că Regina Elisabeta nu va lua parte la botezul Prințului Louis, eveniment care va avea loc astăzi. Nici Ducele de Edinburgh nu va lua parte la merele eveniment. Veștile vin de la Palatul Buckingham. Stră-străbunicii Prinului Louis, în vârstă de 11 săptămâni, vor lipsi de la evenimentul acela.

Regina Elisabeta nu va fi prezentă la botezul Prințului Louis

Regina se va întoarce luni de la Norfolk, la începutul unei săptămâni aglomerate. Din cauza programului încărcat, Regina nu va avea cum să fie prezentă și la botezul ce va avea loc în familia Regală.

Cel mai nou membru al familiei, Prințul Louis, va fi botezat. Va avea șase nași, inclusiv prietenul de o viață al Prințului william, Guy Pelly. Și Prințul George, în vârstă de patru ani și Prințesa Charlotte, în vârstă de trei ani, vor lua parte la marele eveniment, la creștinarea fratelui lor mai mic.

Va fi prima dată când Ducele și Ducesa de Cambridge vor fi văzuți împreună, ca o familie, cu toți cei trei copii ai lor. Ducele și Ducesa de Cambridge l-au rugat pe Matt Holyoak să fie fotograful oficial al evenimentului, conform Palatului Kensington. Prințul în vârstă de 11 săptămâni va fi botezat de către Arhiepiscopul de Canterbury.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Cum a fost îmbrăcată Regina Elisabeta la nunta regală. Detaliul care a surprins
CITEȘTE ȘI: Meghan Markle a fost acuzată că nu a respecat-o pe Regina Elisabeta

Și Ducele și Ducesa de Sussex sunt așteptați la marele eveniment din cadrul Familiei Regale a Marii Britanii. De asemenea, printre invitați se numără și fratele lui Kate, James Middleton, precum și sora Ducesei, Pippa Matthews, care la rândul său va avea un copil în curând.

Însă, se pare că printre cei care iau parte la eveniment, nu se va afla și Regina Elisabeta, având în vedere programul încărcat pe care îl are în această săptămână.

Prințul Louis s-a născut pe data de 23 aprilie, anul acesta. Aztăzi urmează să fie botezat.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top