Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Noi disensiuni între Regina Elisabeta și Meghan Markle

Meghan Markle a început să încalce tot mai des regulile la Casa Regală, iar asta o deranjează pe Regina Elisabeta, scrie presa britanică.

Ceea ce o deranjează pe Regină, de fapt, este că Meghan poartă rar fuste și rochii, așa cum cere eticheta și alege să apară în public în pantaloni.

În timp ce mulți critici de modă o laudă pe Meghan spunând că îi vin bine anumite ținute și arată perfect în orice tip de pantaloni, Regina se pare că mustăcește când vede că ducesa de Sussex încalcă tradiția.

Meghan e gravidă

Un alt bebeluș regal este pe drum! Ducesa de Sussex, Meghan Markle, soția Prințului Harry, este însărcinată cu primul ei copil.

Bebelușul ar urma să vină pe lume în primăvara anului viitor, conform presei britanice. Meghan le-a mărturisit acest lucru la nunta prințesei Eugenie care a avut loc săptămâna trecută, eclipsând practic evenimentul finalului de săptămână cu anunțul său.

Deocamdată nu se știe dacă va fi fetiță sau băiat, notează Daily Mail.

Meghan Markle are acum un titlu nobiliar. A fost actriță, iar fanii ei au putut să o vadă în serialul ”Suits”, care a devenit unul de succes. Însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Meghan înainte de a deveni actriță. Ducesa de Sussex are un talent special de care a profitat înainte de a intra în lumea actoriei. Iată cu ce se ocupa.

Înainte să devină o actriță celebră, Meghan Markle a avut un loc de muncă part-time în cadrul unui magazin. Se ocupa de caligrafie. Se pare că are mai multe talente.

Meghan s-a făcut remarcată datorită talentului actoricesc pe care îl are. De asemenea, mai are un talent despre care nu mulți știu. Este vorba despre scrisul său, plăcut vedereii. Din acest motiv, înainte de a cunoaște succesul, Meghan și-a câștigat existența și din caligrafie.

După aceea a devenit actrița faimoasă pe care multe persoane o admiră. Acum, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry și a devenit Ducesă de Sussex, Meghan a fost nevoită să renunțe la actorie. Potrivit celor de la ”People”, fosta actriță obișnuia să scrie invitații de nuntă sau invitații pentru diverse evenimente.

CITESTE SI: Prințul Harry, singur la un eveniment important. Unde se afla soția sa, Meghan Markle

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top