Connect with us

Revistateo.ro

Realizatoarea TV Dana Deac se luptă pentru a cincea oară cu cancerul: „O iau de la capăt”

Staruri

Realizatoarea TV Dana Deac se luptă pentru a cincea oară cu cancerul: „O iau de la capăt”

În toamna anului trecut, Dana Deac a anunțat, în cadrul unei emisiuni TV, că se luptă pentru a cincea oară cu cancerul.

La finalul anului trecut, Dana Deac a fost supusă unui tratament extrem de dur, în Turcia, iar luna viitoare ar trebui să afle dacă a scăpat sau nu de nemiloasa boală.

În august trebuie să trec printr-o analiză extrem de importantă, în Turcia, care îmi va spune că am rezolvat ultimul cancer. Dacă nu l-am rezolvat, o iau de la capăt. Acum nu pot să spun că sunt în afară de orice pericol, doar că nu știu încă nimic sigur. Aștept să fac analizele și decid după aceea.

Citește și: Dana Deac, diagnosticată cu cancer de cinci ori: „Asta este viața, trebuie să o iei așa cum este”

Dar emoții am, recunosc. La istoricul pe care îl am, nu pot să spun că sunt indiferentă. Dar nici nu mă grăbesc să îmi fac multe griji. Dacă ies prost, știu ce trebuie să fac”, a povestit Dana Deac, recent într-un interviu pentru life.ro.

Dana Deac, diagnosticată pentru a cincea oară cu cancer

„Prima data nu am vrut sa ies (in urma cu 10 ani- n.r.). Au fost doua doamne care au stiut ce e mai bine pentru mine. Ma refer la Floriana Jucan si la Cristina Topescu. Atunci, ele au facut foarte mult bine, au atras atentia asupra cazului meu si foarte multi au sarit in ajutor. Multi telespectatori si-au adus aminte de matinalul pe care-l faceam la Antena 1 si Antena 3.

Prima data am respectat protocolul medical. Am facut citostatice si iradieri. Dupa ce am terminat iradierile, ne gandim la anul 2008, in octombrie m-am prezentat la Semimaratonul Bucuresti. M-am pregatit toata vara si am reusit sa-l duc la capat. Am iesit chiar pe locul 7 la categoria mea de varsta.

Acum este a cincea oara cand am facut cancer. E frisonant cand auzi. Si nu sunt singura. Dupa acele iradieri din 2008 nu m-am gandit niciodata ca voi mai face cancer si ca ele vor cauza un nou cancer. Nimeni nu mi-a spus ca ar putea exista posibilitatea de a face cancer tiroidian. Acum, dupa ce l-am facut, toti au fost convinsi si fermi ca l-am facut din cauza iradierilor de la prima operatie”, povestea anul trecut Dana Deac despre boala care i-a schimbat viața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top