Connect with us

Revistateo.ro

Reacțiile incredibile ale vedetelor când vine vorba de Ebola

Stiri

Reacțiile incredibile ale vedetelor când vine vorba de Ebola

Virusul Ebola a băgat spaima în toată lumea: de la continentul african unde a apărut boala, până la ultimul cetățean american sau european. La grupul oamenilor care se tem de boala mortală cunoscută și sub denumirea de „febră hemoragică” se adaugă și artiștii, care reacționează în maniere absolut incredibile când aud de Ebola.

O boală mortală este folosită în diferite scopuri, vedetele știind cum să facă marketing chiar și dintr-o tragedie cum este cea cauzată de Ebola în Africa de Vest. Snoop Dogg și Iggy Azalea folosesc boala pentru a se insulta reciproc, în timp ce rapperul Chris Brown, iubitul Rihannei, crede că Ebola este un experiment premeditat pentru exterminare etnică. Tori folosește boala pentru a-și promova emisiunea, iar la această listă de vedete cu reacții care mai de care mai ciudate în fața acestei pandemii se adaugă și actrița Anne Hathaway.

CITEȘTE ȘI: A SCĂPAT DE VIRUSUL EBOLA

Aflată în Statele Unite la un eveniment important, actrița a refuzat să strângă mâna unui jurnalist de frică să nu ia Ebola. Jurnalistul argentinian Alexis Puig mărturisește următoarele pe contul său de Twitter: „Anne Hathaway nu a vrut să îmi strângă mâna de teamă să nu ia Ebola” (n. r.: în condițiile în care jurnalistul argentinian nu suferă de această boală). Pe de altă parte, jurnalistul Puig a mai scris că celelalte vedete nu au avut o problemă la ora strângerii de mâini, aici fiind incluși Matthew McConaughey, Christopher Nolan sau Jessica Chastain.

Chris Brown este convins că Ebola este folosită pentru exterminare etnică

După ce s-a întors în Argentina, jurnalistul a ținut să specifice că a ajuns cu bine în acasă, în Argentina, patria lui, unde nu există niciun caz confirmat de Ebola. Mesajul, evident mergea cu dedicație către Anne.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top