Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Raed Arafat, despre incendiul din clubul Colectiv: NU AVEAU DREPTUL SA FACA ASTFEL DE ACTIVITATI!

Raed Arafat a facut o declaratie in urma cu cateva momente si a spus ca cei care au organizat concertul din clubul Colectiv nu aveau autorizatie pentru efectele pirotehnice, care au dus la declansarea incendiului.

„Nu s-a regasit niciun fel de solicitare. Nu aveau dreptul sa faca astfel de activitati”, a declarat in urma cu putin timp Raed Arafat.

Acesta a adaugat: „In mod normal exista experti care calculeaza acest lucru, dar din cate stiue eu trebuie sa ai macar o cale de intrare si una de iesire.”

Va amintim ca nu exista decat o singura cale de acces in club, aceiasi pe care sute de oameni s-au imbulzit sa iasa dupa ce a izbucnit incendiul.

VEZI SI: Rasturnare de situatie: Clubul Colectiv a fost inchirat de trupa care a sustinut concertul

VEZI SI: Cine sunt administratorii si actionarii clubului COLECTIV din Bucuresti

Se pare ca ar mai fi existat inca o usa, insa aceasta era legata cu lanturi.

Concertul a inceput la ora 8 30, spatiul a devenit neincapator din cauza multimii care s-a adunat in club pentru a asculta formatia preferata. Distractia s-a transformat in cosmar, putin dupa ora 22:00, cand artificiile au ajuns pe un stalp cu material anti-fonic. La scurt timp a avut loc un incendiu de proportii. Clubul avea o singura usa functionala.

Declaratii de la Spitalul Universitar cu privire la incendiul din clubul Colectiv din Bucuresti: „Victimele sunt in stare critica. Nu ne putem pronunta…”

CITESTE SI: Lista persoanelor ranite in clubul Colectiv Bucuresti

CITESTE SI: EXLUSIV! FOTOGRAFII DE LA CLUBUL COLECTIV – EXPLOZIE BUCURESTI

„24 de victime, 10 in stare foarte grava cu arsuri severe, intoxicatii si inhalatii cu fum. Toate necesita ventilatie. Sansele de supravituire sunt minime in cazul unor victime. Nu va putem da niciun prognostic.”

Toate victimele de la spitalul nostru au fost identificate de la bun inceput. Ne-au putut spune cum ii cheama, o singura persoana nu a putut fi identificata initial, dar acum stim cine este.”

***27 victime decedate, 184 raniti in total***

Vom reveni cu amanunte pe masura ce apar noi informatii.

preluare fresh24.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top