Connect with us

Revistateo.ro

bicarbonat de sodiu

Cosmetica

Pune BICARBONAT DE SODIU sub ochi. Vei fi FURIOASA ca nu ti-a spus nimeni asta pana acum!

Cum se face ca, dintre toate secretele de frumusete acesta a ramas ascuns pana acum? Uite ce se intampla atunci cand iti pui bicarbonat de sodiu sub ochi.

Bicarbonatul de sodiu pare sa fie un ingredient universal. Cu ajutorul lui poti curata diferite suprafete, te ajuta in tratarea arsurii la stomac, grabeste vindecarea in cazul intepaturilor si improspateaza mirosul in spatiile inchise. Aa! Si albeste dintii, curata pesticidele de pe fructe si legume si te scapa de excesul de sebum.

Cu alte cuvinte, un adevarat ingredient-minune, bun la toate. Femeile il adora, caci ajuta in tratarea cosurilor, a punctelor negre si poate fi pus in balsamul de par pentru o detoxifiere a parului si, peste toate acestea, este foarte ieftin si la indemana oricui.

Inca un avantaj al bicarbonatului este acela ca poate fi folosit pentru orice zona a tenului, inclusiv cea de sub ochi, unde pielea este mai subtire si mai sensibila.

CITESTE SI: Ţine bicarbonat de sodiu pe păr timp de 3 minute. Efectul este INCREDIBIL!

Cearcanele si pungile de sub ochi sunt un cosmar greu de tratat, insa solutia cu bicarbonat de sodiu pare sa fie remediul ideal. Iata de cei ai nevoie:

  • un pahar cu ceai sau apa fierbinte
  • o lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 discuri demachiante

Dupa ce ai amestecat bine bicarbonatul in ceai sau apa, inmoaie cele doua discuri in solutia respectiva si pune-le sub ochi timp de 10 – 15 minute., dupa care clateste-ti tenul asa cum o faci de obicei si aplica o crema hidratanta.

Poti repeta procedura timp de doua saptamani si vei vedea cum zona de sub ochi se va schimba in bine.

Sursa foto Shutterstock

Articol pe aceeasi tema: Masca cu LĂMÂIE şi BICARBONAT DE SODIU – Iată când şi de ce trebuie să o foloseşti!

Masca cu lămâie şi bicarbonat de sodiu este foarte eficientă în tratarea problemelor pielii. Iată când şi de ce trebuie să o foloseşti! Dacă îţi petreci toată ziua în soare şi praf, cu siguranţă acumulezi multe impurităţi de-a lungul zilei. În timp, acestea pot da naştere coşurilor, punctelor negre, petelor sau chiar ridurilor.

Îngrijirea zilnică a tenului este extrem de importantă, mai ales pe perioada verii. Din păcate, nu este suficient doar să te demachiazi seara. Crema de faţă are un rol foarte important, indiferent de tipul tenului tău, iar măştile preparate în casă au rolul de a curăţa în profunzime şi de a restabili echilibrul necesar pielii.

Masca cu lămâie şi bicarbonat de sodiu este potrivită pentru toate tipurile de ten, însă are un efect special asupra pielii grase, deoarece are proprietatea de a curăţa foarte bine tenul. Acidul citric din lămâie elimină excesul de sebum şi reîmprospătează pielea, în timp ce bicarbonatul de sodiu luptă împotriva coşurilor şi a punctelor negre.

Sucul de lămâie conţine vitamina C, esenţială în lupta împotriva ridurilor. Împiedică acumularea de bacterii şi impurităţi şi păstrează tenul sănătos, în timp ce bicarbonatul exfoliează în profunzimea stratului de piele. Această mască se foloseşte o dată pe săptămână, pe tenul curăţat în prealabil. Iată cum se prepară!

Ai nevoie de o lingură de suc de lămâie şi două linguri de bicarbonat. Amestecă-le foarte bine, până ce vei obţine o pastă într-o nuanţă pală de galben. Aplică pasta pe toată faţa, evitând zona ochilor şi a buzelor.

Masează uşor zonele cu puncte negre şi coşuri, pentru a favoriza îndepărtarea acestora. Lasă masca să acţioneze timp de 10 minute şi clăteşte-te cu apă călduţă. Aplică apoi o cremă special creată pentru nevoile tenului tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top