Connect with us

Revistateo.ro

Stirile zilei

Psihoterapeuta Israelei Vodovoz: ”… a încercat să se sinucidă”

S-au aflat noi informații referitoare la Israela Vodovoz. Se pare că femeia de afaceri ar fi încercat de câteva ori să se sinucidă. Psihoterapeuta Israelei suține că femeia de afaceri ar fi încercat de mai multe ori să își pună capăt zilelor.

Psihoterapeuta Israelei Vodovoz: ”… a încercat să se sinucidă”

Se pare că femeia de afaceri suferea foarte mult din cauza stării de sănătate. Avea probleme cu circulația, suferea de astm. Nu îi era ușor, motiv pentru care nu mai dorea să trăiască. Psihoterapeuta Israelei a spus că femeia suferea de depresie de mai mult timp.

Israela Vodovoz a încercat să își pună capăt zilelor de 3 ori în ultimii zece ani.

CITEȘTE ȘI: Ce avere impresionantă a lăsat Israela în urmă, prin testament!

CITEȘTE ȘI: Israela Vodovoz a murit. Cauza mortii – Ultimul ei mesaj te lasa fara cuvinte

„Israela avea o depresie de foarte mult timp. Ea a tratat-o prin metode alternative, dar a fost depăşită de situaţie având de mai multe ori tentative de sinucidere. În ultimii 10 ani a avut trei. A mai avut tentative care nu se ştiu la nive de presă. Acum câţiva ani a luat un tub plin cu medicamente. Plângea foarte mult, era disperată. Nu stia ce să mai facă. Îmi cerea să o ajut şi să o îndrum ce să facă ca să iasă din aceste blocaje. S-a pus singură în baie, s-a dezbracat şi s-a rugat la Dumnezeu să o ia pentru că i-a cedat corpul, organele. Israela făcea tratament medicamentos, dar nu era disciplinată alimentar. Putea să se vindece, dar depresia a învins-o. N-a mai suportat loviturile vieţii şi n-a mai avut dorinţa de a mai trăi”, a spus psihoterapeuta femeii de afaceri, potrivit cancan.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stirile zilei

To Top