Connect with us

Revistateo.ro

S-a aflat abia acum! Secretul a ieșit la iveală după moartea Israelei! Ce a ținut ascuns, de frică să nu afle Liviu

Viata

S-a aflat abia acum! Secretul a ieșit la iveală după moartea Israelei! Ce a ținut ascuns, de frică să nu afle Liviu

Israela Vodovoz a ascuns 200.000 de euro, de teamă să nu afle Liviu de existența acelor bani. În cadrul unei emisiuni televizate, un apropiat al Israelei a ruptă tăcerea și a făcut dezvăluirea. Acesta a afirmat că femeia i-ar fi dat suma respectivă, pentru a o păstra, astfel încât Liviu să nu ajungă la benii respectivi.

S-a aflat abia acum! Secretul a ieșit la iveală după moartea Israelei! Ce a ținut ascuns, de frică să nu afle Liviu

“Am văzut în ultimele zile în ce stadiu se află Liviu, Israelei nu i-ar fi plăcut să îl ştie aşa… Israela păstra bani şi în casă. La câţiva ani după nuntă m-a rugat să ţin la mine o anumită sumă de bani, la început mi-a fost teamă. O cunosc din 2000 pe Israela. Ea obişnuia să aibă în casă o rezervă de bani, cash. M-a rugat să îi ţin 200.000 de euro, eu i-am dat banii înapoi, apoi ei îi era frică să nu afle Liviu de ei, să nu rămână fără ei. Eu vreau să îl ajut pe Liviu să recupereze banii. Banii sunt ascunşi într-un loc sigur. O să îl sun pe Liviu după emsiune. Vreau ca Liviu să intre în posesia acestor bani”, fost declarația unui apropiat al Israelei.

În cadrul aceleiași emisiuni, și Liviu Arteni a intervenit. Iată care a fost declarația lui: “Dacă am trecut, prin ce am trecut, mai trăiesc 47 de ani de acum încolo. Tuturor românilor care m-au ajutat, le mulţumesc. Nu îmi vine să cred, vorbesc ca un nebun, îmi reproşez foarte multe lucruri. Azi a fost înmormântată? Eu vorbesc cu ea în fiecare zi… dincolo de orice imaginaţie. Am spus că nu am nevoie de absolut nimic, la divorţ. I-am spus: vreau doar să fii tu fericită, liberă. În Călăraşi sunt terenurile pe care le-am luat împreună. O să mă întorc în ţară. Am primit o dată 5000 de euro, a doua zi nu i-am mai avut că mi-a dispărut portofelul, ea mi-a spus atunci să stau liniştit. Eu am avut grijă de peste 800.000 de euro”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Viata

To Top