Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Profetie ULUITOARE despre Romania. Ce se va intampla cu Bucurestiul

Romania va deveni unul dintre cele mai importante centre ale spiritualitatii mondiale, se arata intr-o profetie uluitoare care pune Bucurestiul in fruntea chakrelor planetare. In anul 1920, sfantul indian Sundar Singh a vorbit despre misiunea spirituala a Romaniei.

„Eu stiu ca Romania are o misiune dumnezeiasca de redresare spirituala ce o va face sa se infatiseze ca un veritabil model demn de urmat de toate popoarele. Este necesar sa fac aceasta marturisire-profetie in fata popoarelor intregii lumi, crestine sau de alte religii, fiindca toate semnele marcheaza schimbarile spirituale uluitoare ce vor avea loc in curand.

Spusele mele nu trebuie sa va determine sa ma considerati un fanatic simpatizant al romanilor ce isi imagineaza himerice plasmuiri, caci cea care mi-a inspirat, fara putinta de tagada, aceste profetii este Prea sfanta Nascatoare a lui Iisus, si reamintesc din nou ca, din cate simt, locul de cinste in ocrotirea Romaniei il ocupa Maica Domnului si apoi marile puteri ceresti, la toate acestea mai adaugandu-se si majoritatea sfintilor din cer”, se arata in profetia sfantului indian despre tara noastra.

„Acum, cand fac cunoscute aceste profetii, daca as fi roman de origine, probabil ca as putea fi invinuit de partinire nationala, iar daca as fi european din comunitatea latina, ar fi fara indoiala unele motive sa fiu judecat intr-un fel omenesc, cu patima omeneasca; insa deoarece sunt un indian iluminat prin intermediul lui Iisus Hristos si ferm stabilit in credinta crestina pot vorbi cu toata usurinta, incredintandu-va ca acum nu fac altceva decat sa exprim voia lui Dumnezeu.

CITESTE SI: Top 5 zodii gata sa renunte la tot pentru tine

In anii care vor veni si lunile ce vor veni, in tara trairii voastre (Romania), scoarta pamantului va lua foc, clima va suferi unele schimbari, cutremure simtitoare vor distruge multe dintre cladirile existente, uragane si vanturi puternice, terestre si maritime, vor nimici indrazneala oamenilor bazati numai pe asa-zisa putere a stiintei.

Ingeniozitatea omeneasca pusa in slujba raului va face cunoscute lumii cele mai groaznice crime si pamantul va cunoaste cele mai cumplite boli ce vor aparea pentru a fi nimicita existenta oamenilor rai sau perversi. In acele timpuri de mari schimbari, in alte locuri de pe pamant un sfert din omenire va disparea fulgerator, iar dupa aceasta, la a doua incercare, din cei ramasi in viata si ingroziti se vor suprima inca aproape un sfert, restul se vor orienta trup si suflet catre Dumnezeu – de la cel aflat la sanul mamei si pana la cel mai indarjit tiran ce paseste pe scoarta pamantului”, mai spune acesta despre Romania.

Momentul in care Romania va deveni centrul spiritual al planetei va fi atunci cand Anglia isi va pierde din putere (lucru care pare a se infaptui urmarind hegemonia nemteasca din Europa) iar Franta va fi asimilata de popoarele din jur (Franta este tot mai ‘asaltata’ de imigranti, in special de popoare musulmane).

Sa fie construirea Catedralei Manturiii Neamului semnul adeveririi spuselor lui Singh? Credeti ca Romania va avea un viitor  mai luminos decat si-ar fi imaginat cineva vreodata?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top