Connect with us

Revistateo.ro

Produse de machiaj fără culoare care nu trebuie să-ți lipsească

Machiaj

Produse de machiaj fără culoare care nu trebuie să-ți lipsească

Produsele fără culoare reprezintă o necesitate pentru orice femeie care își dorește un machiaj de lungă durată. De aceea este important să te orientezi spre altfel de produse, de la primer până la pudră și să alegi ce este mai potrivit pentru tipul tău de ten și pentru tipul de machiaj pe care ai hotărât să îl adopți.

CITEȘTE ȘI : ONDULATORUL DE GENE – O USTENSILĂ EXCELENTĂ

Pudra translucidă trebuie să fie la îndemâna ta tot timpul. Aceasta te ajută să fixezi machiajul și să îl menții pe față mai mult timp. Faptul că este fără culoare, te asigură că fondul de ten nu își va schimba nuanța odată ce ai aplicat pudra. Totodată, este mult mai ușoară și mult mai facil de utilizat, așa că nu ai motive să o eviți.

Primerul pentru zona ochilor este un produs esențial dacă te numeri printre doamnele și domnișoarele care iubesc să se fardeze. Acesta menține fardul de pleoape la locul lui pe durata întregii zile și previne acumularea acestuia în cutele pe care le formează pleoapa. Este o opțiune mult mai bună decât primerul colorat, care poate afecta culoarea fardului.

Gelul pentru sprâncene te ajută să le aranjezi și să stabilizezi toate firele de păr care nu stau la locul lor. Este perfect înainte de a aplica fardul de sprâncene sau creionul și te scoate din încurcătură atunci când îți dorești un look absolut perfect. Pe lângă acest gel, creionul pentru buze, fără culoare, împiedică rujul să se întindă și îți conturează frumos buzele, fără să interfereze cu nuanța rujului. Este alegerea perfectă pentru zilele în care aplici un ruj nou și nu ai un creion care să se potrivească cu nuanța acestuia.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top