Connect with us

Revistateo.ro

Priyanka Chopra, femeia fara riduri. Cele doua ingrediente care o fac frumoasa

Frumusete

Priyanka Chopra, femeia fara riduri. Cele doua ingrediente care o fac frumoasa

Priyanka Chopra este una din cele mai celebre si cele mai frumoase femei de la Bollywood. A castigat coroana Miss Univers in anul 2000 si a devenit un fashion icon in India si intreaga lume.

Multi se intreaba care este secretul frumusetii ei. La viata activa pe care o are, la noptile nedormite din cauza proiectelor pentru care se dedica non-stop, Priyanka (34 de ani) nu are niciun rid.

Priyanka e cunoscuta in special pentru parul ei bogat, pentru felul in care stie sa diversifice coafurile. Niciodata nu a avut probleme cu parul, desi a fost nevoita sa foloseasca fixative sau alte produse speciale in prezentarile de moda. Pentru a-si intretine podoaba capilara, Priyanka foloseste ulei fierbinte cu care isi maseaza parul de trei ori pe saptamana. Vedeta bollywoodiana sustine ca este cel mai eficient mod pentru a evita deteriorarea si caderea parului.

Pentru ingrijirea pielii, indianca are un singur sfat: cat mai multa hidratare. Pentru ingrijirea tenului foloseste doar doua ingrediente: lamaie si iaurt.

Reteta Priyankai pentru ingrijirea tenului

Se adauga zeama de la o lamaie intr-o jumatate de cana cu iaurt. Aceasta masca speciala se poate aplica atat pe par cat si pe piele, sustine femeia, scrie healthylifetricks.com.

O alta reteta buna pentru exfolierea tenului si pentru tinerea la distanta a ridurilor este formata din castravete si albus de ou. Se amesteca feliile de castraveti in albusul de ou si se pun direct pe fata. Ridurile vor deveni istorie dupa cateva luni.

CITESTE SI: Masca de fata cu cartof si lamaie. La ce se foloseste

CITESTE SI: Masca de fata cu piper care te scapa de acnee si de punctele negre

Atentie! Aceste retete de ingrijire corporala si capilara nu sunt recomandate oricui. Vitamina C din lamaie poate avea efecte nedorite asupra tenului. E bine sa consulti un dermatolog daca vrei sa aplici secretele de frumusete ale indiencei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top