Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Prințul Harry, cadou special pentru nepotul său! Are legătură cu Prințesa Diana

Fiul prințului William și al ducesei de Cambridge a fost sărbătorit cu mare fast zilele trecute. La botezul micului prinț William au participat și prințul Harry și Meghan Markle, care au venit cu unul dintre cele mai frumoase cadouri.

Prințul Louis a primit de la unchiul său un cadou care are legătură cu prințesa Diana. Prințul Harry i-a adus cadou de botez bebelușului un cadou în valoare de 8000 de lire sterline.

Acesta nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba despre a-i face o mare bucurie micului prinț. Harry a achiziționat prima ediție originală, din 1926, a volumului semnat A. A. Milne, „Winnie the Pooh”.

Citește și: Primele fotografii de la botezul prințului Louis! Ce au observat cei care au văzut imaginile

Un apropiat al familiei regale britanice a declarat sub anonimat, pentru publicația The Sun, că cele mai frumoase amintiri ale Prințului Harry cu mama sa, Prințesa Diana, au legătură cu cărțile.

De aceea, Harry adoră să le dăruiască nepoților săi cărți, dar mai ales volume scrise de autori celebri. Iar această carte cu siguranță că va fi pe placul celor trei nepoți ai prințului Harry. Este una dintre cele mai populare cărți din lume și cei trei copii o vor putea asculta de la părinții lor celebri sau o vor putea citi împreună cu ei.

Citește și: Ducesa de Cambridge, apariție de senzație la botezul micuțului Louis

„Diana iubea marii clasici, iar Harry a avut această idee minunată de a-i ajuta pe nepoții săi să pună bazele unei colecții de prime ediții. În copilărie, el însuși a iubit cărțile lui A. A. Milne, fratele său, William, fiind fan Robinson Crusoe”, a dezvăluit sursa pentru ziarul The Sun.

Ducesa de Cambridge și-a luat concediu de maternitate

Ducesa de Cambridge, care a devenit mama prințului Louis pe 23 aprilie, a decis să își ia concediu de maternitate până în luna octombrie. Aceasta vrea să se dedice celor trei copii.

Acum, fanii familiei regale britanice așteaptă ca prințul Harry să anunțe împreună cu soția sa că vor deveni părinți pentru prima dată. Ei călătoresc acum împreună cu Regina în vizitele oficiale.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top