Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Printul George si printesa Charlotte, pe urmele parintilor lor. Ce pasiuni au copiii printului William

Printul George si printesa Charlotte, copiii printului William si a ducesei de Cambridge, au cucerit intreaga lume cu dragalasenia lor, iar ultimele vesti despre ei sunt surprinzatoare.

Cei doi calatoresc alaturi de parintii lor in intreaga lume si deja au pasiuni care i-au uimit pe fanii lor, care le indragesc fiecare aparitie.

Potrivit surselor, printul George este un fan infocat al scrimei, in timp ce printesa Charlotte este foarte pasionata de calarie.

Ducesa de Cambridge a discutat despre sporturile preferate ale copiilor sai cu tripla campioana la calarie, Natasha Baker, in timpul unei receptii in onoarea sportivilor de la Jocurile Olimpice si Paralimpice, tinute la Palatul Buckingham.

„George este fascinat de scrima, insa cred ca este asa din cauza scuturilor pe care le poarta sportivii”, a dezvaluit ducesa de Cambridge.

Lui Charlotte i-ar fi placut sa fie aici, insa ar fi facut mare dezordine”, a mai spus Catherine.

Printul George si-a luat la revedere de la Canada in cel mai adorabil mod posibil

Aceasta a mai dezvaluit faptul ca micuta care va implini doi ani la anul este foarte pasionata de cai.

Printul George este cel mai mare copil al familiei Catherine Middleton si Printul William si s-a nascut pe data de 22 iulie 2013. Acesta a fost asteptat zile intregi de sute persoane care au stat in fata maternitatii pentru a-l cunoaste pe micut. Inca de la nastere, copilul a devenit un model pentru copiii din intreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top