Connect with us

Revistateo.ro

Regalitate

Primele fotografii de la botezul prințului Louis! Ce au observat cei care au văzut imaginile

Botezul prințului Louis a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din Marea Britanie. Fiul prințului William și al ducesei de Cambridge a făcut senzație la primul eveniment din viața lui.

Pe 16 iulie, Palatul Kensington a dezvăluit portretele oficiale de la botezul micului prinț. La fel ca la botezul fraților săi, prințul George și prințesa Charlotte, prințul Louis a fost în centrul atenției.

Citește și: Ducesa de Cambridge, apariție de senzație la botezul micuțului Louis

Slujba de creștinare a fost oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, cel care i-a botezat și pe frații mai mari ai prințului Louis, George și Charlotte.

Ducesa de Cambridge a fost extrem de protectoare cu micuțul său și nu s-a despărțit de el nicio clipă. La fel ca la celelalte evenimente, cei dragi au fost alături prințului William și soției sale. Micuțul Louis a purtat o rochiță de botez de culoare crem, asemănătoare cu cea purtată de frații săi mai mari.

Citește și: Cum a slăbit ducesa de Cambridge după ce a născut pentru a treia oară. Dieta minune a soției prințului William

Familia regală a realizat o serie de fotografii oficiale pentru a le prezenta publicului, iar toți cei care au văzut imaginile au rămas fără cuvinte.

Într-una dintre fotografii aceștia sunt înconjurați de Prințul Charles, Camilla, familia lui Kate și Prințul Harry și Meghan.

De asemenea, și familia lui Catherine a fost prezentă la eveniment. Pippa Middleton, părinții acesteia și fratele lui Catherine a venit la botezul nepotului.

William și Catherine au vrut să aibă și o fotografie de familie și s-au fotografiat doar ei cu cei trei copii. Cea mai mare întrebare a tuturor a fost: unde sunt regina și soțul său?

Dacă despre prințul Philipp se știe faptul că starea de sănătate nu îi mai permite să apară în public prea des, regina era așteptată la eveniment. Până acum, nu a lipsit de la niciun botez de-al nepoților și al strănepoților.

Regina Elisabeta a pregătit întâlnirea cu președintele Donald Trump

Cei care au văzut fotografiile de la botez au putut vedea că Regina a fost alături de ei, prin intermediul unui portret aflat pe perete, dacă nu s-a putut fizic.

Surse apropiate familiei regale susțin că decizia a fost luată de comun acord cu Ducii de Cambridge, înainte de eveniment, astfel încât suverana britanică să se poată ocupa de numeroasele îndatoriri regale, conform bustle.com.

Regina Elisabeta a lucrat săptămâna trecută în Scoția și a avut câteva zile ocupate la Londra cu organizarea evenimentelor Centenary RAF (împlinirea a 100 de ani de la înființarea Royal Air Force). De asemenea, aceasta s-a ocupat și de întâlnirea cu Donald Trump de la Castelul Windsor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Regalitate

To Top