Connect with us

Revistateo.ro

Premiul important pe care il va lua George Clooney, dupa ani de asteptari

Stiri

Premiul important pe care il va lua George Clooney, dupa ani de asteptari

Premiul important pe care il va lua George Clooney, dupa ani de asteptari Exista un premiu care ii pune in dificultate pe marii actori.

Unii se bucura ca il primesc, in semn de recunostinta fata de talentul lor, altii se gandesc emotionati si cu oarecare durere ca le este oferit premiul pentru a face loc celor tineri.

A venit si randul lui George Clooney pentru a fi premiat pentru intreaga cariera, chiar daca acesta inca nu s-a retras definitiv din lumea actoriei. George Clooney va primi distinctia Cecil B. DeMille – un glob de aur onorific, oferit pentru contributia sa la dezvoltarea industriei cinematografice. Gala Globurilor de Aur va avea loc in ianuarie 2015, la Los Angeles.

Clooney, in varsta de 53 de ani, va fi premiat pentru contributia sa in dezvoltarea cinematografiei nu doar din calitatea de actor ci si pentru performantele reusite in spatele camerei de luat vederi.

George Timothy Clooney (n. 6 mai 1961) este un actor, producator, scenarist si regizor de film american. A obtinut Premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar in anul 2006. Este cunoscut mai ales pentru filmele: „Batman and Robin” (1997); Ocean’s Eleven (2001); Ocean’s Twelve (2004); Syriana (2005); Ocean’s Thirteen (2007) sau The Monuments Men (2014).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top