Connect with us

Revistateo.ro

Doliu la Hollywood. Actorul Miguel Ferrer a murit joi, dupa o lupta grea cu cancerul.

Stiri

A murit actorul Miguel Ferrer, varul lui George Clooney

Doliu la Hollywood. Actorul Miguel Ferrer a murit joi, 19 ianuarie, dupa o lupta grea cu cancerul.

Acesta avea 61 de ani si a jucat in numeroase filme celebre. Decesul actorului s-a produs joi, informeaza TMZ.

Actorul este cunoscut pentru serialul „NCIS: Los Angeles”, precum si pentru interpretarea agentului FBI, Albert Rosenfield, in „Twin Peaks”. De asemenea, el a mai jucat si in “RoboCop”, “Iron Man 3″, dar si in „Cagney & Lacey” si „Miami Vice.”

Miguel Ferrer era si varul lui George Clooney, iar acesta a tinut sa transmita un mesaj in care transmite cat de rau ii pare.

„Miguel a facut lumea mai frumoasa si mai amuzanta, iar moartea lui a afectat profund intreaga familie.(…). Te iubim, Miguel. Mereu te vom iubi”. A spus George Clooney, la scurt timp dupa moartea acestuia.

Miguel Ferrer s-a nascut pe 7 februarie 1955 in Santa Monica, California. El a fost cel mai mare dintre cei cinci copii ai lui José Ferrer si Rosemary Clooney. Fratii lui sunt Maria, Gabriel, Monsita si Rafael (de asemenea actor).

Miguel Ferrer era implicat in actiuni caritabile

Actorul era mare pasionat de sport, in special de golf, ski si  de echitatie.  De asemenea, era cunoscut pentru implicarea sa in activitatile caritabile, in special in cadrul LAPD Memorial Foundation.

Recent a aparut si in concursul televizat „Celebrity Jeopardy”, unde a reusit sa stranga suma de $50,000,. Miguel a decis sa  doneze aceasta tot fundatiei.

Fanii serialului „NCIS: Los Angeles” au asteptat vesti bune de la producatori. Vestea ca actorul era bolnav i-a intristat pe multi fani, care au sperat la o revenire a acestuia.

Articole pe aceeasi tema:

A murit Ion Besoiu

A murit Pascal Garray, unul dintre creatorii piticilor Strumfi

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top