Connect with us

Revistateo.ro

Amal Clooney însărcinată? Cum a apărut zvonul?

Monden

Amal Clooney însărcinată? Cum a apărut zvonul?

Amal Clooney și soțul ei, George Clooney au devenit părinți cu un an în urmă. Amal a adus pe lume doi copii, gemeni. Este vorba despre Alexander și Ella. Acum, se zvonește că celebrul cuplu ar aștepta cel de-al treilea copil. Un detaliu ar fi dat-o de gol pe Amal.

Amal Clooney, însărcinată cu al treilea copil?

Amal Clooney, în vârstă de 40 de ani, are doi copii gemeni cu soțul ei, George Clooney. Acum, se pare că cei doi așteaptă cel de-al treilea copil.

Pe internet a apărut o poză cu soții Clooney. În acea imagine, Amal purta o rochie maxi cu print floral. Se pare că se vedea că are o burtică proeminentă, semn că imediat cei ce au văzut imaginile au început să creadă că poate fi vorba despre o nouă sarcină.

Amal Clooney s-a căsătorit în anul 2014 cu George Clooney. Cei doi au împreună doi copii gemeni. Este vorba despre o fetiță și un băiețel. Cei doi copii ai cuplului au venit pe lume în iunie 2017. Acum se zvonește că celebrul cuplu așteaptă cel de-al treilea copil.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: Uite ce frumoasa e sotia lui George Clooney in rochie de mireasa!

George Clooney a spus DA in fata unei frumoase libaneze pe nume Amal Alamuddin. Cei doi s-au casatorit luni, la Venetia, in unul din cele mai romantice orase italiene.

Frumoasa libaneza a purtat o rochie marca Oscar de la Renta, cei doi platind pentru exclusivitate revistele Hello si People, unde au aparut impreuna imbracati in haine de mire si mireasa.

clooney
Cei doi sunt extrem de zambitori pentru revista Hello!, care prezinta fotografii in exclusivitate cu ceremonia de nunta, rochia miresei si prietenii care au participat la petrecere.

clooney-1
Si revista „People” a dedicat cateva pagini bune cu evenimentul monden al toamnei. Revista prezinta 25 de fotografii in exclusivitate din intimitatea mirilor.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Monden

To Top