Connect with us

Revistateo.ro

George Clooney a ajuns la spital în urma unui accident

Staruri

George Clooney a ajuns la spital în urma unui accident

George Clooney a fost transportat de urgență la spital. Asta s-a întâmplat după ce a fost implicat într-un accident cu motocicleta. Totul s-a petrecut în Sardinia, Italia. Acolo se filmează cel mai nou serial al actorului.

George Clooney, la spital în urma unui accident cu motocicleta

George Clooney a ajuns la spital în urma unui accident. Se pare că celebrul actor în vârstă de 57 de ani a suferit răni minore în urma acelui incident. Impactul s-a produs între motocicleta sa și o mașină. Un reprezentant al primăriei Sassari a confirmat zvonurile.

Accidentul s-a produs în preajma orei 08.00 CET. Actorul pleca de la hotelul din Costa Corallina, aflat în partea de nord a insulei.

Se pare că actorul a ajuns la un spital din Olbia. A suferit o rană la nivelul șoldului. De asemenea, se pare că după ce medicii l-au examnit, au ajuns la concluzia că are contuzii și la nivelul unui genunchi și la nivelul unui braț. Amal Clooney, soția lui, a mers la spital pentru a-i fi alături actorului.

Se pare că după ce a fost examinat de medici, actorul a fost externat. El deține o casă în apropierea lacului Como din Italia.

CITEȘTE ȘI: Ștefan de la Exatlon, la spital. Ce a pățit fostul războinic

CITEȘTE ȘI: Anca Pandrea se teme să mai iasă din casă după ce a ajuns la spital
Actorul s-a născut pe data de 6 mai 1961. Este și scenarist, producător și regizor de film american. În anul 2006, el a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. Actorul s-a căsătorit în anul 1989 cu actrița Talia Balsam. Cei doi au divorțat în anul 1993. Pe 28 aprilie 2014, George Clooney s-a logodit cu avocata Amal Alamuddin. Actorul și Amal s-au căsătorit pe data de 27 septembrie 2014.

Pe 9 februarie, în anul 2017, au apărut informații conform cărora Amal este însărcinată și că va aduce pe lume gemeni. Pe 6 iunie, în același an, au venit pe lume cei doi copii ai cuplului: o fetiță, Ella, și un băiețel, Alexander.

Sursă foto: hepta

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top