Connect with us

Revistateo.ro

PREMIERA DE NECREZUT. S-a maritat cu ea insasi!

Stiri

PREMIERA DE NECREZUT. S-a maritat cu ea insasi!

Incredibil, dar adevarat! O femeie din Marea Britanie nu mai asteapta dupa niciun barbat! Dupa sase ani in care a observat ca nu are noroc in dragoste, o tanara britanica s-a maritat cu ea insasi: s-a imbracat in rochie de mireasa, si-a taiat singura tortul si a spus chiar si un juramant.

Grace Gerlder spune ca nu mai are de gand sa o ceara cineva de nevasta pentru ca s-a cerut pe ea insasi: „Cand le-am spus familiei si prietenilor ca planuiesc sa ma marit cu mine, bunica mea, care intre timp a murit, a zis: «Oh, tu intotdeauna te gandesti la lucruri noi, Grace»”.

1
Sursa foto: The Guardian UK

Sa nu va inchipuiti ca a participat singura la nunta ei. 50 dintre cei mai apropiati au dansat si s-au distrat la cea mai inedita nunta la care au participat in viata lor, in mod cert. „Stateam acolo si ma gandeam: «wow, toti oamenii acestia sunt aici pentru a sarbatori casatoria mea cu mine». A fost copleşitor”, isi aminteste Grace.

„O prietena in varsta de 50 de ani mi-a spus ca nunta mea a fost cea mai frumoasa dintre cele la care a participat vreodata. A insemnat foarte mult pentru mine sa aud asta”, recunoaste Grace emotionata. Britanica spera ca gestul ei sa inspire si pe altii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top