Connect with us

Revistateo.ro

Poziții sexuale TANTRA pentru a excita un bărbat

Cuplu

Poziții sexuale TANTRA pentru a excita un bărbat

Tantra apără relația și îi oferă o aură mistică și spirituală, o partidă sexuală în acest stil însemnând mai mult decât simple atingeri sau căutarea orgasmului perfect: este vorba de fapt despre comuniunea dintre două suflete prin intermediul trupurilor. Sexul tantric este o experiență unică și plăcută și se caracterizează prin mișcări lente și profunde.

Tantra nu urmărește un scop clar, ci pur și simplu bucuria în doi pe care o trăiește orice pereche, atât la nivel spiritual cât și fizic. Iată mai jos câteva poziții sexuale de tip Tantra pentru a vă bucura alături de partenerul dumneavoastră:

FUZIUNEA
Este una dintre cele mai relaxante poziții sexuale din Kamasutra și este ideală pentru practicarea sexului tantric. Actul sexual se realizează lent și profund, cu mișcări circulare ale trupurilor. Atât femeia cât și bărbatul caută o fuziune la propriu în timpul actului sexual, debordând de pasiune și energie în conexiunea perfectă.

PADM
Această poziție sexuală necesită o oarecare elasticitate din partea femeii. Îmbrățișează-ți partenerul cu picioarele încrucișate înconjurându-i bazinul și prinde-te cu mâinile de gâtul lui. Cu această poziție sexuală vei experimenta un orgasm unic deoarece această poziție permite o mai bună stimulare a punctului G feminin.

SIRENA
Această poziție sexuală presupune imaginație din partea amândurora. Femeia poate sta pe o masă întinsă ca o sirenă, în timp ce bărbatul își face datoria stând în picioare. Mișcările sunt lente și profunde, iar avantajul acestei poziții sexuale este căldura pe care o oferă fiecare dintre parteneri.

Sursă foto: nosotras.com

Sursă foto: nosotras.com

CANAPEAUA FIERBINTE
Pune-te în genunchi cu spatele la el și ai încredere în partenerul tău. Această poziție sexuală stimulează punctul G feminin iar, deși bărbatul se află în spate, femeia poate controla întregul act sexual prin mișcări circulare de bazin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top